2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Parduodu miska su zeme

Parduodu miska su zeme Parduodu 27,8 ha mišką su žeme Adomiškių km. Perkame mišką su žeme Vakarų Lietuvoje. Ieškome įvairių variantų - plynas kirtimas, miško retinimas, malkinio.

Parduodu miska su zeme
Miskas prie pagrindinio kelio, auga 90% pusu, 10% berzu. UAB „AGROLAND“ – tai 2007 metais įsteigta įmonė, kurios pagrindinė veikla yra miškų bei žemės. Domina jauni, vidutinio brandumo ir seni miškai. Brangiai ir greitai nupirksime jūsų mišką.
Parduodu miska su zeme
Sužinokite detaliai kokie dokumentai yra reikalingi miško pardavimui.


Tenka pastebėti, kad tvarka ir įstatymai keičiasi. Skuodas, parduodu 30 aru zemes sklypa,mazeikiu gatvej. Nupirksime jūsų mišką už geriausią rinkos kainą. JURA kranto Pajurio mst ribose, 2,15 ha miskas, 70 aru kita zeme, priklauso 409 pakrantes, yra privaziavim. Užsieniečiai Lietuvoje seniai dairosi ne tik į dirbamąją žemę, bet ir į miškus. Jei nusprendėte parduoti savo mišką, mišką su žeme ar tiesiog medieną, „Miško.


Jūsų parduodamą mišką ar medieną per 12 -48 valandas;; Pirkti tiesiogiai. Puse ploto apie 60m senumo, kita puse - 80m senumo.

Parduodu miska su zeme
Perku miska su zeme Ringaudu, Alsenu, Zapyskio seniunijose Kauno rajone. Peržiūrėti skelbimą - Geriausia rinkos kaina nupirksime mišką. Jeigu norite parduoti mišką su žeme nepraėjus 10 metų nuo įsigijimo, reikės sumokėti. Iškilo toks klausimas, pvz: parduodu mišką su žeme už 10000€ , kaip bus. Nuolat perku mišką, parduodu medieną. ELDOME miško kirtavietes, įveisiame mišką žemės.


Skubiai parduodu namų valdos sklypą Rubikių kaime. Ignalinos miesto Unikalus nr 4400 1239 9454 Kadastrinis nr 4557 0003 190 tel 867616913.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...