2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Užduotys pirmokams paveikslėliai

Užduotys pirmokams paveikslėliai Pabandyti juos išmokti, parašyti ar nupiešti. Jei nelabai supranti ar nemoki angliškai, paprašyk pagalbos vyresniųjų arba pasinaudok siūlomu trumpuoju žodynėliu. Spalvinimo užduočių pagal skaičius rasi.

Užduotys pirmokams paveikslėliai
Užduotis yra atversti visas viena kitą atitinkančių paveikslėlių ir žodžių kortelių poras. IR JŲ UGDYTOJAMS (paveikslėliai, filmukai, užduotys, diplomai, idėjos ir kt.). Sujungti taškus – nupiešti paveikslėlius.


Skaičiuoti pridedant po 1 ir po 2.

Užduotys pirmokams paveikslėliai
Sujunk taškus nuo 1 iki 10 (4 paveikslėliai). Užduotis – pagal nuotraukas parinkti iš sąrašo žodžius, tinkamus gyvūnų kailio ar plunksnų spalvai. Surask vienodus žiemos paveikslėlius ir spausk ant jų. Užduotys spalvojimui, rašymui, skaičiavimui, testai, kryžiažodžiai. Spausdinimui ar darbui kompiuterio ekrane. Trečioji užduotis skirta garsinės analizės-sintezės įgūdžiams tobulinti.


Mokiniams: - programoje daug užduočių, apimančių visas pagrindines. Rebusas yra galvosūkis, kuriame tekstas koduojamas paveikslėliais. Taškeliai po paveikslėliu — žodis sudarytas iš tiek raidžių.

Užduotys pirmokams paveikslėliai
Todėl lietuvių kalbos užduotys turėtų ugdyti tiek dalykines, tiek ir bendrąsias. Užduoties tikslas – teksto (pagal paveikslėlių seriją) kūrimo gebėjimų ugdymas. Posts about spalvinimo paveikslėliai written by korsigita.


Jeigu nuspręsite, kad vaikai per daug laiko praleidžia prie kompiuterio, minėtas užduotis ir priemones. Kompiuterinėje priemonėje Sebran pateikiamos įvairios mokinių kalbinius įgūdžius lavinančios užduotys - "Išsirink paveikslėlį", "Pirma raidė", "Žodžių atmintis". Jei nesiseks įveikti vienokios ar kitokios užduoties - skaitykite ir klauskite forume, taip pat.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...