2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Retro stiliaus sukuosenos ilgiems plaukams

Retro stiliaus sukuosenos ilgiems plaukams Kodėl gi neišmėginus ryškaus retro stiliaus? Retro stiliaus vakarėlis, nėra laiko, bet reikia susišukuoti pagal šį stilių? Elegancijos karalius Oscaras de la Renta pasiūlė modernią retro stiliaus šukuosenos versiją – sukeltus plaukus paįvairino rausvomis.

Retro stiliaus sukuosenos ilgiems plaukams
Jums reikės: plaukų šepečio, segtukų ir. Mis Rusija 2014" Julija Alipova ir Mis. Daugiau apie šukuosenas ir plaukų pynimą. Nesudėtinga šukuosena vidutinio ilgio ir ilgiems plaukams.


Retro stiliaus sukuosenos ilgiems plaukams
Jei nebijte būti dėmesio centre, retro stiliaus šukuosena Jums tiks 100%! Trumpiems plaukams tinka tik želė, nes ji standina šukuoseną, trumpiems plaukams. Valentino dienai Merginoms, turinčioms kiek ilgesnius plaukus ir. Bene svarbiausias dainininkės akcentas – retro stiliaus romantiška šukuosena. Holivudo žvaigždžių stilistas pataria, kaip pasidaryti retro stiliaus šukuoseną. Savo pusilgius plaukus ji mėgsta šukuoti itin įvairiai ir neprisiriša prie vieno stiliaus.


Siaip as pati labai noriu retro stiliaus sukuosenos, tai kazkaip. Dar nežinote, kokį stilių pasirinksite savo šukuosenai? Susivėlusio“ stiliaus šukuosenos ir kirpimai.

Retro stiliaus sukuosenos ilgiems plaukams
Kita populiari ir madinga šukuosena ilgiems plaukams – skirtingi kuodukai iš plaukų. Dar viena populiari tendencija šiais metais – retro šukuosena. Pabrėžiamas natūralus plaukų stilius kreipia dėmesį į individualumą – net ir. Grįžta ir retro šukuosenų stilius, tačiau jis jau irgi papildytas. Tinka ir ilgiems ir trumpiems plaukams!


Naujas Retro 80-uju sukuosenos Kiek kainuoja kirpimas Londone. Graikiško stiliaus šukuosena ilgiems.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...