2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Savižudžių būrys

Savižudžių būrys Po kelis mėnesius trukusių derybų ir intriguojančių galimybių kino studija „Warner Bros. Kovojant su blogiu, kartais tenka žaisti nelabai švariai. Kuomet žmonijai ima grasinti dar nematytas.

Savižudžių būrys
N-13Fantastinis, Trileris, Komedija, Veiksmo. PIRMASIS LAUKIAMIAUSIO VASAROS VEIKSMO FILMO SEANSAS! Amanda Voler pasiūlo netradicinę išeitį: prieš blogį kovoti dar didesniu blogiu.


Autorius: Bossas Data: 22 Rugpjūčio 2016 16:33 Peržiūrėjo: 1795.

Savižudžių būrys
Kategorija: filmai lt, Veiksmo. Eastwoodas jau yra suvaidinęs tokiuose. Savižudžių būrys“ – „Marvel“ net nebereikia stengtis. Visur jau spėjau prisiklausyti kaip jie norėtų Joker ir Harley santykių. Kojas sau persišovęs savižudžių būrys. Delevingne tęsia misiją Ugandoje. Nors talentingų ir sėkmingų žmonių užsienio pramogų pasaulyje.


Rugpjūčio 5 dieną kino teatruose pamatysite ne tik būrį itin garsių Holivudo aktorių, bet ir būrį pačių blogiausių veikėjų. Penktadienio progą, speciali ištrinta scena iš filmo.

Savižudžių būrys
K ULTRA HD (Su subtitrais) Kas norėsit, galėsit ir gifus pasidaryti. O jei tingite patys pasidaryti kontaktuokite mane. Watch the movie with extra footage not seen in theaters. Suicide Squad Extended Cut is the must-own version with more action and more Squad! Tikriausiai visi žinote šio filmo pavadinimą.


Taip, tai filmas apie blogiukus, kurie moką daryti gerą. SAVIŽUDŽIŲ BŪRYS kinuose nuo Rugpjūčio 5 dienos. Režisierius: Aktoriai: Premjera: Filmo trukmė: 120 min. Australijos Margot Robbie išgarsėjo persikėlusi į JAV, bei 2013-taisiais kartu su Leonardo DiCaprio suvaidinusi filme.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...