2017 m. gruodžio 16 d., šeštadienis

Skersaruozis raumuo

Skersaruozis raumuo Visą raumenį supanti jungiamojo audinio makštis yra vadinama epimiziumu. RAUMENINIO AUDINIO LĄSTELĖS RAUMUO RAUMENS SKAIDULŲ PLUOŠTAS VIENA RAUMENS SKAIDULARAUMENINĖ LĄSTELĖ. Kūno raumenys: nugaros, krūtinęs, pilvo, galvos, kaklo, viršutinės ir.

Skersaruozis raumuo
Raumeniniams audiniams priskiriama lygusis, skersaruožis, širdies. AKTINO IR MIOZINO SIŪLAI IŠSIDĖSTO. Griauciu skersaruozis raumuo – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų.


Skersaruozis raumuo
II dalis, vizualiai pateikiamas širdies skersaruožis raumuo. Dalykai: Gamtamokslinis ugdymas. Peržiūrėti milions žodžius ir frazes visomis kalbomis. Platesnę informaciją apie juos rasite interneto svetainėje. Raumenų tipai: lygieji, griaučių skersaruožiai, širdies skersaruožis raumuo. Lygieji raumenys: Tai nevalingi raumenys Jų yra vidaus organuose. Raumeniniai audiniai yra dviejų rūšių: skersaruožis ir lygusis (ypatinga rūšis yra širdies raumuo, mes jo neišžiūrėsime).


Jei pažeidžiami griaučių skersaruožiai raumenys, o širdies. Griaučių skersaruožiai raumenys sudaryti iš ilgų.

Skersaruozis raumuo
Miokardas - tai širdies raumuo, kurį sudaro širdies skersaruožis raumeninis audinys. Tłumaczenie "širdies skersaruožis raumuo" w słowniku litewsko-polski w Glosbe - wielojęzycznym darmowym słowniku online. Tai kaip suprantu sirdies skersaruozis raumuo vadinamas miokardu, taip? Integruotų lietuvių kalbos ir raštijos išteklių informacinė sistema striated muscle.


Miomeras – miofibril÷s morfofunkcinis vienetas. Skersaruož÷ raumenin÷ skaidula, jos bendra charakteristika.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...