2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Sulankstoma lova fotelis

Sulankstoma lova fotelis Jaunuolio, vaikų kambario kušetės, tachtos (parduoda, siūlo) Šiauliuose skelbimas. Svetainės sofos - lovos (parduoda, siūlo) Šiauliuose skelbimas: Puikios bukles sulankstomi foteliai - lovos, 2 vnt. Yra patalynes dezes, zalias (tamsus) gobe.

Sulankstoma lova fotelis
Komplektą sudaro sofa lova (su miegama funkcija) ir fotelis. Parduodu komplektą : sofa lova, dvigulė- sulankstoma ,juodai pilka su raštu,sudedama ,su. BACKABRO dvivietės sofos-lovos užvalkalas, Nordvalla raudona. Kad Jusu vaiko stuburas neiskryptu prie kompiuterio ar ruosiant namu darbus Žmonėms, turintiems ir ne ortopedinių (stuburo, sąnarių) problemų.


Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Berry foteliai – didžiausias pasirinkimas. Modernaus ir klasikinio dizaino, stilingi, biurui ir namams. Lengvai ir greitai išlankstoma lovą. Kainos: 709 Lt (A grupė), 766 Lt (B grupė). Baldų apmušalai, gobelenas gali skirtis nuo. Spalvos; Dangiška, Salotinė, Oranžinė.


Išmatavimai; 188 x 152 x 64 cm. Prekių paieška pagal raktažodį sulankstoma lova el.

Sulankstoma lova fotelis
Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir. Gamintojas kėdė lova IKEA fotelis; lova pigus - kaip tai? Labai faini šitie foteliai-lovos, bet jaučiu vaikui, be tėvų pagalbos ją. Sofos-lovos gaminamos su porankiais arba be jų, standartinis miegamos dalies ilgis- 190 cm. Eur už praktišką kompaktiškai sulankstomą lovą 210x72x45cm iškyloms, žygiams ar festivaliams!


Svetainės fotelis - ar įsivaizduojate savo svetainėje stovinčius tik minkštus fotelius? Taip, daugelis svetainėje pastato vienviečius ar dviviečius kelis fotelius ir to. Tai bendrovės, kurių pagrindinė veiklos sritis yra sulankstomos lovos, jų gamyba ir pardavimas. Foteliai, pufai, sėdmaišiai, supami foteliai. Sulankstomų lovų privalumai: lengvumas, patogumas gabenti. Ne visi viešbučiai yra įrengę triviečius kambarius, todėl užsakius vietą trečiajam ar ketvirtajam asmeniui, dviviečiame kambaryje pastatoma papildoma lova, sofa arba sulankstoma lova arba sulankstomas fotelis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...