2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Pramogos mazeikiuose

Pramogos mazeikiuose Kūrybinės pramogos įmonių šventėms Šventes verta švęsti smagiai ir įsimintinai. Ir jei dar norit, kad tos šventės pritrauktų pozityvius pokyčius į jūsų. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Pramogos mazeikiuose
Tai šventinės programos atitinkamai progai ar įdomiam laiko praleidimui! Vaikų šventės - siūlome vaikams linksmai ir įdomiai atšvęsti. Rubrikos interesų sritis - įvairios pramogos ir jų organizavimas.


Tai vandens, žiemos, aktyvių ir ekstremalių pramogų organizavimas ir.

Pramogos mazeikiuose
Suaugusiems taip pat įsigyjome daug pramogos ir laisvalaikio įrengimų. Kūno rengyba ir poilsis Šiuo metu Mazeikiu, Telšių Apskritis, Lithuania. Vitalija Baltrusaityte Super pramoga, dar mažą kavinukę įkurkit. Fizinė medicina ir reabilitacija „Gelmės“ siūlo apsilankyti baseino, saunos ir garinės pirčių bei povandeninio masažo srovės komplekse. Praleiskite laisvalaikį linksmai. Synet“ siūlo pajusti paukščio skrydžio teikiamus džiaugsmus.


Vestuvės, šventės Romantiški savaitgaliai Šeimos poilsis Restoranai. Ledo arenos pramogų kompleksas Jums siūlo puikius biliardo ir stalo teniso stalus. Taip pat, savo taiklumą galite išbandyti šaudykloje bei sėkmę žaidimų.

Pramogos mazeikiuose
KONCEPCIJOS KONKURSAS MAŽEIKIUOSE. Taip pat mažųjų šventės dalyvių lauks batutai, pasijodinėjimas poniais ir kitos pramogos. Skelbimų pasaulis Lietuvoje - paprasčiausiai kitoks skelbimų portalas. Atsiplėšus nuo žemės, daugelis įprastų dalykų atrodo kitaip.


Oro pramogos padės pamiršti kasdienius rūpesčius ir mėgautis įkvepiančiu laisvės pojūčiu! Mažeikiuose – roko muzikos festivalis „Gers“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...