2017 m. gruodžio 4 d., pirmadienis

Suomija gyventoju skaicius

Suomija gyventoju skaicius Pereiti į Gyventojai - Suomiai sudaro daugiau kaip 93 % šalies gyventojų, o švedai – 6 %. Tarp šeimų, auginančių vaikus, vidutinis palikuonių skaičius. Gyventojų dalis (%), palyginti su bendru ES gyventojų skaičiumi: 1,1 % (2015 m.) Bendrasis vidaus produktas (BVP):.

Suomija gyventoju skaicius
Tačiau nors švedų gyventojų skaičius ir mažėja, Suomijoje jie turi savo. Finland, Republiken Finland, samių kalba Suopma; vietovardis kilęs iš suomių etnonimo. Suomijoje gyvena 35 % visų virš 60–osios lygiagretės gyvenančių pasaulio gyventojų. Kelionės į Suomiją Baltijos kruizas nuo 229 € 2017-05-25 - 05-28 vietų yra.
Suomija gyventoju skaicius
Didžiausi miestai: Helsinkis, Tamperė, Turku, Oulu.


Suomija - visa informacija ką aplankyti ir pamatyti Suomijoje. Galima tik pažymėti, kad abiejų šalių gyventojų skaičius nesiekia net 7 milijonų. Pagrindiniai miestai: Helsinkis, Tamperė, Oulu, Espas, Turku, Vanta, Kuopijas, Poris. Suomijos lankytinos vietos, miestai, kurortai, salos. Nuo 2000 metų gyventojų skaičius šioje Skandinavijos šalyje. Rinkitės pigius bilietus į Suomiją iš daugybės datų pagal kainą. Kitose šalyse, tokiose kaip Lietuva ir Suomija, gyventojų skaičius svyruoja nuo 10 iki 40, Baltarusijoje šiek tiek mažiau – nuo 10 iki 25. Estijos oficiali kalba yra estų, kuri priklauso ugrų-finų kalbų šeimai, gimininga suomių kalbai.


Suomija gyventoju skaicius
Baltijos šalių gyventojų skaičius mažėja: per 25 metus emigravo 1,8 mln. Lietuvoje vienam milijonui gyventojų teko 83 žuvę kelyje. Daugiausia estų išvyko į Suomiją, nes visi estai supranta suomiškai. Danijoje, kaip Švedijoje ar Suomijoje, yra įteisinti du nėštumo nu- traukimo būdai. Helsinkio miesto gyventojų skaičius gana artimas Vilniui, bet juos supančių. Lyginant su praeitų metų tuo pačiu laikotarpiu gyventojų skaičius.


Suomija yra Šiaurės Europos dalis, o Helsinkis - vienas iš.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...