2017 m. gruodžio 1 d., penktadienis

Sveikinimai vestuvių proga nuo tevu

Sveikinimai vestuvių proga nuo tevu Sveikinimai vestuvių proga jauniesiems. Trumpi, ilgi, kokybiški ir gražūs sveikinimai su vestuvėmis. Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga.

Sveikinimai vestuvių proga nuo tevu
Vestuviniai sveikinimai, SMS žinutės jauniesiems, atvirutės. Mielas sūnau, nepastebimai bėgo metai, tu suaugai, subrendai, ir štai išaušo svarbiausia diena tavo gyvenime vedybos. Vėl metai po metų prabėgs nejučia, o Jūs prisiminsit akimirką šią. Nesvarbu, kad jūsų sveikinimas vestuvių proga buvo nuoširdžiai.


Sveikinimai vestuvių proga nuo tevu
Kai lyja lietus - Tu skubėki pas Ją - Kai vakaras tirpsta žvaigždėtas. Ir savo širdim neramia neramia Nuveski į naktį, į lietų. Vestuvių proga norėčiau palinkėti, kad niekada neužgestų meilės ir laimės liepsna, kad džiaugsmas lydėtų visuose bendro gyvenimo. Gal kas galite įdėti sveikinimų sidabrinių vestuvių proga. Artėja jūsų draugų, giminaičių, bendradarbių ar vaikų vestuvės, o jūs nežinote, kokį palinkėjimą jiems užrašyti atvirutėje? Tačiau jeigu tėvų šeimoje židinys užgesęs, vadinasi, perduoti tikslingai nelabai yra ką.


Rasite daugiau kaip 100 idėjų vienoje vietoje. DELFI - Kokios gi vestuvės be gražių svajonių, vilčių ir nuoširdžių draugų.

Sveikinimai vestuvių proga nuo tevu
Lai vestuvių dieną jus puošia Žiedai nevystantys ir amžini. Pirmaisiais metais po vestuvių kalba vyras, o moteris jo klausosi. Antraisiais metais kalba moteris, o vyras jos klausosi. Trečiaisiais metais jie abu KALBA. Tėvelių sveikinimas vienintelei dukrai.


Ieškojau ką pasakyti dukrytei vestuvių proga… radau. Daugiau sveikinimų ir tekstų rasite Vestuvių tekstai. Tradicinis vestuvių scenarijus: koks jis? Mieli jaunavedžiai, Vis dar pasitaiko jaunųjų, kurie tuokiasi pirmą kartą, todėl dėl objektyvių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...