2017 m. gruodžio 16 d., šeštadienis

Swarovski kristiana

Swarovski kristiana Akcijų ir lojalumo nuolaidos nesumuojamos, todėl KRISTIANOS EURAI nekaupiami už akcijų prekes. Išskirtinės kokybės kosmetika internetu! Garsūs prekės ženklai visame pasaulyje.

Swarovski kristiana
Nauja SWAROVSKI kolekcija jau salonuose KRISTIANA! Prabangios apyrankės ir riboto leidimo papuošalai su ypač. SWAROVSKI salone rasite plačiausią SWAROVSKI juvelyrinės bižuterijos pasirinkimą.


PC AKROPOLIS, 07150, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje.

Swarovski kristiana
SWAROVSKI, salonas, UAB KRISTIANA - Įmonės kodas: 111503534, PVM: 115035314, adresas: Ozo g. Briliantai ir krištolas – puikus derinys per šventes. SWAROVSKI – tai specializuotas, itin kokybiškas prekinis ženklas, turintis daugiau nei 2000 salonų 120-yje šalių. KristiAna“ – išskirtinės kokybės parfumerijos ir kosmetikos priemonės, skirtos Jai ir Jam. Jis lankytojams duris atvėrė šį savaitgalį Vilniaus. Nauja Kristiana Silver klubo kortelė Lwallet išduodama nemokamai. DURANCE, GEDIMINO 44, BRUNELLO CUCINELLI, SWAROVSKI, GO BEST salonuose. Eiliškumas, Perkamiausi viršuje, Pigiausi viršuje, Brangiausi viršuje.


UAB KRISTIANA salonas SWAROVSKI - Baldai, apšvietimas, interjeras, prekės namams - Vilniaus m.

Swarovski kristiana
SWAROVSKI yra visame pasaulyje gerai žinoma kompanija, turinti platų papuošalų, aksesuarų, interjero detalių bei įvairiausių kristalų ir jiems skirtų detalių. UAB "KristiAna" - jau daugiau kaip 20 metų sėkmingai dirbanti užsienio kapitalo įmonė, turinti du. KristiAna - išskirtinės kokybės parfumerijos ir kosmetikos priemonės, skirtos Jai ir Jam. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Swarovski satuleles - pirktos Kristiana parduotuvese. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų!


Vakra su vyru uzlekem i akropolio kristiana, nes reikejo dovanu kvepalus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...