2017 m. gruodžio 11 d., pirmadienis

Ziedai su smaragdu

Ziedai su smaragdu Pagaminta iš 585 balto aukso Dydis. Auksiniai žiedai ar sidabriniai, klasikiniai gaubti, modernūs tiesūs ar stipriai užapvalinti žiedai; siauri ar platūs; blizgūs, matiniai ar faktūriniai, pjaustinėti, kalinėti. Prašmatnus žiedas „Emeraldo“ su brangakmeniais.

Ziedai su smaragdu
Geltono aukso žiedas su smaragdu ir briliantais. Unikalaus ir išskirtinio dizaino žiedai iš sidabro ir aukso. Smaragdas žiedas ziedas juvelyrika YURGA Lago. Daugybė PANDORA žiedų su puikiausiais brangiaisiais akmenimis ir tauriaisiais metalais stilingame derinyje.
Ziedai su smaragdu
Derinkite ir kombinuokite, kiek tik širdis.


Balto aukso žiedas, iš atskirų dalių, su kult. Alma Diamonds - Juvelyriniai dirbiniai, vestuviniai žiedai, sužadėtuvių žiedai. Sidabro 4 žiedų komplektas su safyru, smaragdu. Komplektas iš 4 žiedų: galima keisti įstatant į. Parduodamas grazaus modelio ziedas su naturaliu smaragdu 0. Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Rankų darbo žiedas su safyru "Teodora". Išskirtinis auksinis sužadėtuvių žiedas moterims iš auksinių perliukų, su smaragdu.

Ziedai su smaragdu
ASSOS Auksinis žiedas su briliantu 0. AUKSINIS ŽIEDAS „ŽALUMA“ Greita peržiūra. SUŽADĖTUVIŲ ŽIEDAS „SMARAGDINIS“ Greita peržiūra.


Akmuo: Kolumbijos smaragdas, svoris - 0,40 ct. Pirmieji sužadėtuvių žiedai buvo dovanojami dar senovės Romos laikais. Tokie taurieji akmenys kaip rubinas, smaragdas ar safyras yra šiek tiek pigesnis. Vestuvinis žiedas gali būti gaminamas iš balto, geltono, raudono 9 ar 18 karatų aukso su bet kokios spalvos deimantais, safyrais, rubinais, smaragdais. Manoma, kad šis akmuo sustiprina įžvalgumą. Kitoje puseje išgraviruosiu jūsų Varda ar data, ar kitką. Kaina nuo to nesikeičia Modelis: Silver Coated Displėjus: Analogiškas Machani.


Barbora Radvilaitė turėjo žiedą su šiais trimis brangakmeniais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...