2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Turmalino apyranke

Turmalino apyranke Apyrankė pagaminta iš natūralaus juodo turmalino (šerlo) mineralo, suverta ant gumelės. Patogu nešioti, lengvai užsideda ant rankos. Magnetinė apyrankė iš medicininio plieno su.

Turmalino apyranke
Elegantiška magnetinė hematito apyrankė „Juodasis velvetas“ Naudojimas: gali sumažinti stresą, įtampą, nerimą, gerina bendrą savijautą. Apyrankė iš amazonito, juodo turmalino ir granato akmenukų - Rankų darbo apyrankė iš amazonito, juodo turmalino ir granato akmenukų, ilgis 18,5 cm. Pajutau kad rankų sąnariai, pirštai liko nejudrųs tai nusipirkau papuošalus,(sveikatos komplektą iš turmalino), apyrankę nešioju pakeisdama rankas, didelis. Galimybė pristatyti nuo durų iki durų.
Turmalino apyranke
Turmalino kvarcas, swarovski kristalai, sidabruotos detalės.


Moksliškai turmalinas yra ne vienas mineralas, bet mineralų grupė su. Populiariausia turmalino atmaina yra elbaitas. Juodojo turmalino apyranke - Nauja Juodojo turmalino (serlo) apyranke. Juodas turmalinas (šerlas) saugo nuo įvairaus pobūdžio. Akmens aprašymas: Pavadinimas kilęs iš sinhalų kalbos “turmali” – daugiaspalvis. Turmalinas yra išskirtinis brangakmenis, galintis pateikti didžiulę pasakiškų. Daili rankų darbo apyrankė su juodojo turmalino akmeniu, metalizuotu rožinės spalvos siūlu ir juodos spalvos virvele apsuktomis juostelėmis suteiks Jūsų stiliui.


Apyrankė padaryta iš natūralių turmalino kvarco akmenukų, su hematito ir metalo intarpais.

Turmalino apyranke
Laba, labai norėčiau turmalino apyrankės, negaliu kaip mane traukia tas akmuo, bet neįsivaizduoju kur nusipirkti, kad tikrai būtų tikras akmuo. Moteriška Sidabrinė Apyrankė Pagrindinis Akmuo Turmalinas. NEMOKAMAS pristatymas visoje Lietuvoje. Individualus užsakymas - nuostabi juodojo turmalino apyrankė. Jeigu ir Jūs norite specialiai Jums, ar Jūsų brangiam žmogui, sukurto papuošalo, siųskite mums. Rutilo kvarcas ir turmalino kvarcas.


Bižuterija, juvelyrika, dekupažas, floristika, keramika. RUTULIUKAI vienetinė rankų darbo apyrankė. Sudėtis: saulės akmuo,; houlitas,; turmalino kvarcas,; perluotė,; agatas,; hematito akmens ir stiklo biserio intarpai. Aukštos kokybės GLAMIRA papuošalai su Žaliasis turmalinas. Silikoninė apyrankė su turmalino Power Balance. Norėdami pamatyti didelę nuotrauką, spauskite dukart ant paveikslėlio aukščiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...