2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Australijos miestai

Australijos miestai Paryškinti miestai – teritorijų sostinės. Economist Intelligence Unit paskelbė geriausių pasaulio miestų reitingą. Tikra valstybės sostinė, išskyrus vardą.

Australijos miestai
Turbūt nerasite nė danguje tokios nuostabios. Sidnėjus Melburnas Brisbenas Pertas Adelaidė Gold Koustas Niukaslas Kanbera Volongongas. Jo operos teatras ir uosto tiltas puikuojasi gražiausių pasaulio pastatų knygose.


Galima rašyti be lietuviškų raidžių.

Australijos miestai
Nevalingas suvalgyto maisto šalinimas iš skrandžio. Galbūt todėl, kad nuvykti ten yra gan sunku, o galbūt todėl, kad tesiog mažai girdime naujienų apie juos. Bilietus, kainuojančius vos nuo 441 EUR už kelionę į abi puses, siūlo. Emigrantai ir studentai yra susitelkę didžiuosiuose miestuose : Sydney. Kadangi gyvenu Perth mieste (lietuviškai Pertas). Gyvenimo būdas didžiausiuose miestuose ir mažesniuose miesteliuose labai panašus, nors juos skiria.


Lankantis jame tiesiog būtinai pamatyti. Tai yra natūralu, nes pati šalis yra jauna, tačiau aš iki. Adelaidė garsėja kaip maisto ir vyno miestas – vieta kurioje pajusite malonų, tačiau jokiu būdu neįkyrų didmiesčio.

Australijos miestai
Australijoje gyvena daugiau nei 20 milijonų gyventojų. Miestas, turintis daugiausiai dangoraižių. Penki miestai, kuriuos privalu aplankyti kiekvienam grafičių mėgėjui. Daugiausia miestų yra žemyno rytuose ir pietryčiuose, dažnai jie įsikūrę prie. Nepaisant to, Pertas yra uostas, labai.


Kelionės po pasaulį, šalys ir miestai, kelionių organizavimas visuose miestuose ir šalyse. Jis šlove dalinasi kartu su Viena, Vankuveriu, Torontu ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...