2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Lengvi darbeliai is popieriaus vaikams

Lengvi darbeliai is popieriaus vaikams Vaikų darbelis iš spalvoto popieriaus „Sraigės“. Pasiskelbėm šeštadienį akciją „Darom sraiges“. Nesudėtingas darbelis iš graikinio riešuto kevalo „Laiveliai“.

Lengvi darbeliai is popieriaus vaikams
Užduotys iš spalvoto popieriaus skirtos vaikams, mėgstantiems klijuoti, karpyti ir kurti. Jos suteiks džiaugsmo vaikui ir pasijusti svarbiems, jei jų darbai papuoš. Lengvi labirintai vaikams (3-5 metai) SPAUSDINIMUI. Itin lengvas ir greitas darbelis iš popieriaus – vaikų mylima boružėlė.


Lengvi darbeliai is popieriaus vaikams
Paprasta ir smagu pasigaminti su vaikais. Sienos menas Iš tualetinio popieriaus rulonų puikiausiai galite pagaminti net ir papuošimus ant sienos. Dar daugiau smagių ir lengvų darbelių. Darbeliai iš vienkartinių lėkštelių. Piešta akvarele, guašu, kreidelėmis, spalvotais pieštukais. Girliandos iš gamtinės medžiagos ir popieriaus.


Gėlės žiedas pagamintas iš tampomo spalvoto popieriaus jį susukus ir apačią.

Lengvi darbeliai is popieriaus vaikams
Eglutės žaisliukai Popieriaus darbai. Labai smagu, kai vaikai padaro dovanėles patys, dovanoja savo piešinius ar pačių padarytas atvirutes. Aplikacijos ir nesudėtingi darbeliai iš popieriaus – vienas paprasčiausių būdų kartu su mažaisiais pasidžiaugti Valentino dienos laukimu. Radau labai įdomų darbelių iš popieriaus puslapį, kuriame yra. Smagūs ir lengvi darbeliai su vaikais. Rankdarbiai ir kiti darbeliai ir daugybė kitų įdomių bei populiarių leidyklos Alma littera. Komplektas "Mano darželis", "Zuikis puikis", "Didžioji vaikų piešimo.


Inddni5ka galvos puo5mena 1,6 18 Geliq juostele kaktai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...