2016 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Coolpad porto s stiklas

Coolpad porto s stiklas Coolpad porto s stiklai ir dėklai. Siulame coolpad modena, coolpad porto s ir coolpad porto deklus ir stiklus. Svarbu: kainos yra preliminarios, galutinė.

Coolpad porto s stiklas
Dėklas Naujas Prekiaujame galiniais coolpad porto s telefonų dėklais. Taip pat šiam modeliui siūlome atverčiamus dėklus ir ekrano stiklus. Vilniuje skelbimas: Prekiaujame grūdintais stiklais coolpad porto s telefonams. Mobilusis telefonas COOLPAD Porto S E570 White 1.
Coolpad porto s stiklas
Palaiko 4G kartos internetą bei dvi SIM korteles, turi erdvų 5 colių įstrižainės „HD“ raiškos ekraną – taigi juo patogu tiek dirbti, tiek.


Tikiuos, į šituos du tokio baisaus dalyko nedėjo :s. E570 Porto S White mobilusis telefonas. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Dėkojame, kad įsigijote mobilųjį telefoną Porto S E570! JAV bendrovė „Corning“, stiklo „Gorilla Glass“ kūrėja, pristatė lanksčią apsauginę dangą „Willow Glass“.


Lietimui jautraus stikliuko keitimas (balta)_225,00 Lt 4. Samsung Galaxy A telefonas iš metalo ir stiklo Lietuvą pasieks sausio viduryje.

Coolpad porto s stiklas
Seriją sudaro 3 ekranų dydžių modeliai: A7 modelis turi 5. Kaip uždėti grūdinto stiklo plėvelę? Nillkin CP+ how put on tempered glass? Valdosi gerai, telefonas tarnavo gerai. TCL 950“ – stiklo ir metalo flagmanas su 4 garsiakalbiais. Dėklai, dangteliai, apsauginės plėvelės, grūdintas stiklas ir kt.


Išmanusis „Porto S“ išsiskiria itin ryškiu 5 colių ekranu ir plonu 7,6 mm. Skilo stiklas, neveikia ekrano lietimas, reikia keisti sulankstytą rėmelį. Vyro telefonui stiklas jau kartą išgelbėjo ekraną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...