2016 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Lorita drabuzeliai

Lorita drabuzeliai Medžiagos, iš kurių gaminami kūdikių rūbeliai, sertifikuotos pagal "oeko-tex" standartus. Audiniai dažomi ir marginami nekenksmingais. Lietuvos siuvimo įmonė UAB “LORITA”, įkurta 1994 metais.

Lorita drabuzeliai
Joje siuvami aukščiausios kokybės drabužiai naujagimiams ir mažiems vaikams. Kepuraitė LORITA 540 geltona 44cm su aplikacijomis. Lininė kikšto suknelė su rožyte LORITA 962 balta 92 cm. Populiarumu naudojasi smėlinukai kūdikiams ir kombinezonai Lorita, kuriuos galime rasti įvairių spalvų ir siuvimo.
Lorita drabuzeliai
Išskirtinis grožis, nepriekaištingas siuvimas.


Jeigu mūsų produkcijos kataloguose radote patinkantį drabužėlį, patalynės gaminį ar šventinį aprangos atributą – kviečiame apsilankyti mūsų partnerių. Vienas 56 cm smėlinukas 75% merino vilnos ir 25% šilko, kitas 100% merino vilnos. Du smėlinukai 62 cm 100% merino vilnos. Pavasariniais drabužėliais bei batukais. DAYS" ir "GEORGE BABY", lietuviškais "LORITA", prancūziškais ir lenkiškais drabužėliais. UAB "Lorita" Klaipėdoje gamina drabužėlius, patalynę, kepuraites, krikšto rūbus ir kitus gaminius naujagimiams ir mažiems vaikams iš ekologiškos medvilnės.


Sveiki, Lietuvoje gerai žinomų gamintojų rūbeliai Lorita, Vilaurita, Benber, Korlėja. Apklotėliai, kepurytės, kelnytės, kombinezonai ir kiti nauji drabužėliai.

Lorita drabuzeliai
Atsiprašome, tačiau šią prekę jau išpardavėme. Kuriame ir siuvame kokybiškus drabužėlius, patalynę, kepuraites, krikšto rūbus. Apsaugos vaiko rankytes nuo šalčio;. LITHUANIA drabužėliai vaikiški keliauja į. Siūlau Jums Loritos ir Skinijos gaminius patrauklia kaina.


Nauji ir dėvėti vaikiški drabužiai internetu. Lorita Skinija- žemiausios kainos, Kaunas, 0. Užvalkalų komplektas iš ekologiškos medvilnės LORITA. Parduodame Loritos drabužėlius, naujagimiams ir vaikams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...