2016 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Zmoniu parduodami naudoti baldai

Zmoniu parduodami naudoti baldai Nemokami parduodamų baldų, interjero prekių skelbimai. Italu kompanijos"Casabela",nenaujas, prie stalo telpa nuo 8 ir daugiau žmonių. Baldai parduodami kartu srba atskirai.

Zmoniu parduodami naudoti baldai
Parduodami mažai naudoti prekystaliai, viso 9 vnt. Kaina 250 Eur (Naujų kainą 1900 Eur). Svetainės minkštų baldų komplektų skelbimai, pasiūlymai, kainos.


Nauji ir naudoti baldai visoje Lietuvoje.

Zmoniu parduodami naudoti baldai
Jau beveik dešimtmetį prekiaujame naudotais baldais iš Vokietijos ir sukaupėme didelę. Taip pat parduodami pavieniai stalai, lovos, sofos, kėdės, spintos ir spintelės, foteliai, lentynos, sekcijos, lauko baldai. Viskas paruošta keturiems žmonėms (svetainėje minkštą kampą galima naudoti kaip lovą). Baldų skelbimai Šilutėje ir Šilutės rajone. Peržiūrėti skelbimą - Virtuvės baldai ir spintos. Odinis svetainės baldų komplektas 3+1 ir pufas. Naudotus baldus: lenkišką virtuvės komplektą, romėnišką salono kietąją dalį.


Gal yra geros valios zmoniu galinciu padovano. Nebrangiai parduodami du kampai ir ištiesiamas fotelis ( nenaudotas ).

Zmoniu parduodami naudoti baldai
RĖMASSkėčių rėmo gamybai naudojamas aliuminis ir plienas, todėl jie tvirti ir lengvi. VIRTUVĖS BALDŲ IR SPINTŲ GAMYBAgaminami baldai už prieinamą kainą. SONY BRAVIA KDL-32BX300 LCD skaitmeninis televizorius, 81cm, HDMI, DOLBY DIGITAL PLUS, pultas, naudojimo instrukcija. NAUDOTI BALDAI, individuali veikla - baldai, biuro baldai, interjeras, kambario baldai, lauko baldai, miegamojo baldai, suvenyrai, vaikų baldai, virtuvės baldai. Naudoti baldai gal būtu bet kokie: lovos, spintos, kėdės, stalai, sekcijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...