2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Avon naujas katalogas

Avon naujas katalogas Gaukite išskirtinius AVON pasiūlymus pirmas! Katalogo lapus galite versti paspausdami ant katalogo lapo krašto. Naujas, šventinis 16 Katalogas jau čia! Jis jau suteiks Jums šventinę nuotaiką ir pabers daugybę dovanų įdėjų savo artimiausiems žmonėms. Užsisakykite kosmetikos, odos priežiūros priemonių, aksesuarų. Patikrinkite krepšelio turinį ir tęskite -1 kartą galite apsipirkti be registracijos, bet antrą kartą jau reiks registruotis, todėl rekomenduoju tai padaryti iškart.

Avon naujas katalogas
Sveikos panelės, šiandien darysiu užsakymą iš naujojo katalogo. Elektroninis AVON katalogas šioje nuorodoje Išsirinkite gaminius ir.


Sveiki, pasirodė naujas "Oriflame" katalogas ,gal yra norinčių pavartyti? Merginos, naujas AVON katalogas jau čia! Daug naujovių ir patogių pasiūlymų tiek moterims, tiek vyrams - puiki galimybė įsigyti praktišką dovanėlę savo. Populiariausi AVON gaminiai iki 90% pigiau! Dovanos, katalogai, dabar kur bus naujas ciklas iš viso jėga smile. Tai aš sakau - jokių veiklų neturėjau būdama tik VIP ir niekas nesikabino.


Esu AVON kosmetikos platintoja ir konsultantė jau ilgą laiką. Su kiekvienu nauju katalogu yra gaunamas ir laikraštukas katalogiukas konsultantėms, kur viskas. Avon Cosmetics, UAB (Avon Cosmetics) 111681120. AVON COSMETICS firmos kosmetikos platinimas per platintojus, grožio centras. Sveikos mamytes :) esu Avon konsultante ir nusprendziau su jumis pasidalinti savo patirtimi. Yra galimybe isigyti AVON kosmetikos prekiu su 15% arba 30% nuolaida nuo esamu katalogo kainu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...