2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Banko korteliu deklas

Banko korteliu deklas Papildoma informacija: Dėkle yra 6 platūs. Mielieji, nuo šiol tvarkingai, Jums patogiu būdu, sudėtos vizitinės, bankų ir parduotuvių lojalumo kortelės bus visuomet po ranka. Tvirti ir patogūs kortelių dėklai senjorams.

Banko korteliu deklas
Vizitinių ir banko kortelių dėklas, 20 skyrių; UAB Imsema siūlo kanceliarines ir mokyklines prekes, dailės reikmenis, priemones rankdarbiams. Jei nori suspėti iki Kalėdų užsakyk iki gruodžio 11d. Rankų darbo dėklas tavo vizitinėms ar banko kortelėms iš natūralios odos su metaline sagtimi. Elegantiškas kortelių dėklas, į kurį patogiai susidėsite ir jame lengvai susirasite savo banko, nuolaidų ir narystės korteles.
Banko korteliu deklas
Kortelių dėklas su graviruotu etno motyvu ir užsegimu.


Prekių sąrašas pagal pasirinktą žymę. Didelis parduotuvių pasirinkimas ir prekių kainos vienoje vietoje. Moterys įvertins, kad ryškų dėklą visada lengva rasti rankinės dugne! O vyrus džiugins funkcinės dėklo. Tik 18 litų už 30 litų kainuojantį stilingą vizitinių kortelių dėklą su magnetiniu. Jei senasis kortelių dėklas jau susidėvėjo, jame nebetelpa gausybė banko.


Raudonos spalvos natūralios odos banko kortelių ir kitų dokumentų dėklas.

Banko korteliu deklas
Bordo spalvos lygios natūralios. Automatiškai atsidarantis vizitinių kortelių dėklas, aliumininis, su 42 "Swarovski" kristalais, titano spalvos, taip pat gali būti vartojamas kaip vizitinių kortelių stovas. Medžiaga: aukštos kokybės dirbtinė oda su apsiūtu kraštu. Stilingas banko kortelių dėklas VZ053. Tony Perotti prekinis ženklas siūlo Jums įsigyti itin kompaktiška, pagamintą iš natūralios odos kortelių dėklą, kuris bus patikimas saugotojas visų Jūsų banko.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...