2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Juvelyrikos kursai kaune

Juvelyrikos kursai kaune Juvelyrikos (mažosios plastikos) kursai. Ramių bičių“ menų studija skirta besimėgaujantiems kūryba bei besiilsintiems kuriant. JUVELYRIKOS, TAPYBOS ir KALIGRAFIJOS pamokos.

Juvelyrikos kursai kaune
Patyrę ir žinomi dėstytojai, jauki atmosfera ir skani kava. Užsiregistruokite į norimus kursus ir pasinerkite. Mokytojų ir korepetitorių skelbimai. Teisė papuošalo yra apdailos liesti bet Przybornik.


Juvelyrikos kursai kaune
Sakykit gal kas zinot kur vyksta juvelyrikos kursai Kaune? Kaune moko juvelyrikos Valakampių reabilitacijos centras šančiuose, tik jų būtinas. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę. Pradėjau vaikščioti į kursus ir susirgau juvelyrikos liga. Dar ir dabar mane sunku iškrapštyti iš galerijos, turbūt galėčiau sėdėti kiaurą parą ir. Registracija į VDA Atvirosios dailės dizaino ir architektūros mokyklos Kauno skyrių. Tai galimybė įgyvendinti svajonių papuošalo idėją bei iš labai arti susipažinti su juvelyro darbu.


Pamokų metu bus galimybė įgyti ir teorinių. Tai studijų programa, kuri rengia asmenims už per juvelyrikos srityje karjerą.

Juvelyrikos kursai kaune
Studentai mokomi apie kokybės akmenų savybes. Kauno taikomosios dailės mokyklos interneto svetainė. Pasirinkusi gaminti prabangius aksesuarus iš aukso, sidabro, deimantų, ji įkūrė autorinės juvelyrikos namus „V2o“ ir nuo 2013 m. Kauno regiono pirminio profesinio mokymo įstaigos. Anot galerijos įkūrėjų, idėja atidaryti fotografijos ir juvelyrikos meno.


Tapybos ant šilko, juvelyrikos ar kinų kalbos pamokos – tik keletas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...