2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Krepsinio bilietai zalgirio arena

Krepsinio bilietai zalgirio arena Arena is the biggest multifunctional arena in the Baltic region. ZalgirioArenaFinally, today at #ZalgirioArena is a. Kauno „Žalgiris“ kviečia žiūrovus stebėti krepšinio kovas su stipriausiomis Europos komandomis.

Krepsinio bilietai zalgirio arena
VšĮ „Žalgirio krepšinio centras“ sutikimu. METŲ KAUNIETĖS APDOVANOJIMAI IR MOTERS DIENOS. Panathinaikos“ Ketvirtadienis, 2017-03-09 19:44h. Trys milijonai sudainuoti Lietuvos krepšinio rinktinei Žalgirio arenoje!
Krepsinio bilietai zalgirio arena
Kviečiame šį emocijų kupiną reginį stebėti gyvai, o dar neturinčius bilietų įsigyti juos.


Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda 35. To nepakeltų jokia Lietuvos arena, tačiau džiazo muzikos virtuozai iš Maskvos su. Krepšinio aistruoliai baigia išpirkti bilietus į žalgiriečių dvikovą su „Barcelona“ krepšininkais. Lietuvos rytas“, „Žalgirio“ arena, Kaunas, „Tete-a-Tete Casino-LKL“. Laisvų bilietų liko tik trečiajame „Žalgirio“ arenos. Kauno “Žalgirio” rungtynės dar niekada nebuvo taip arti vilniečių! Fenerbache” ir palaikyti visos Lietuvos krepšinio komandą.


Jaunieji krepšininkai įgūdžius tobulino Italijoje (video, foto). Kelionė autobusu + rungtynių bilietas tik 7 eurai. LKL finalo serijos rungtynes jau startavo bilietų prekyba. Patekimas į visų lygų rungtynes „Žalgirio“ arenoje (išskyrus tolimesnį Eurolygos ar Europos taurės etapą). Studentai už Žalgirį“ – jau ketvirtus metus Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas. Bilietai, pramogos, pasiūlymai, išpardavimai.


Vilnius, LIETUVOS RYTO krepšinio arena.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...