2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Senukai antklodes

Senukai antklodes Antklodės padės jums išsimiegoti patogiai ir šiltai kiekvieną naktį. Gamintojas siuva pagalves, antklodes, čiužinius, pledus, lovatieses ir užvalkalus. Gaminiams užpildyti naudojami tiek natūralūs pūkų, vilnos, tiek sintetiniai. Lietuvoje pagaminta antklodė-pledas Merkys dvelkia prabanga. Aukščiausios kokybės gaminys pagamintas iš 90 % merinos avių ir 10 % kupranugarių vilnos. Natūralios vilnos prisilietimas teigiamai veikia odą, sąnarius, gerina kraujotaką, todėl antklodė ne tik šildys kūną, puoš miegamąjį, bet ir prisidės prie Jūsų geros. Tinkamos rūšies kamšalai atsparūs trinčiai, išlaiko formą.


Greitas pristatymas, platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas. Aukštos kokybės natūralių pluoštų antklodės sveikam miegui: vilnonės, šilkinės, pūkinės, medvilninės bei sintetinės antklodės. Didelis antklodžių pasirinkimas ir mažiems ir dideliems. Platus asortimentas, greitas pristatymas, patogus atsiskaitymas. BLEKVIDE antklodė, vėsesnė Ilgis: 200 cm Plotis: 150 cm Užpildo svoris: 265 ? Lietuvos parduotuvių - tokių kaip Senukai, Topo centras. Elektrinė viengulė antklodė FIRST 8120. Buna, kad vaikai labai jautriai reaguoja i tas vilnones antklodes ir pagalves - bauer, merkys. SENUKAI akcijų ir nuolaidų leidinys Nr.


Vilniuje - 135 Lt už 220x200 cm cm dydžio antklodę „Medica++ Keturi metų laikai“. Visiškai nauja, nenaudota Dormeo Eucalyptus Duvet antklodė. EUCALYPTUS V2 antklodė yra nepaprastai švelni ir jauki, ją galite. Antklodė yra 2100x1600mm taip kad drąsiai užteks) (Vaistinė). Pagal šiuos išmatavimus gali senukuose iškarto su specialiomis žirklėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...