2016 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

Panevezys vilniaus oro uostas

Panevezys vilniaus oro uostas Atvykimo į oro uosta automobiliu planavimo sistema. PANEVĖŽYS - RYGA autobusu keliaukite su EUROLINES. Panevėžys - Ryga su nemokamu wi-fi, 220v, nemokamais filmais, muzika, patogiomis sėdynėmis.

Panevezys vilniaus oro uostas
UAB Panevėžio autobusų parkas internetinė svetainė, kurioje pateikiama informacija apie įmonę, jos. Rygos oro uostą (RIX) iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio. Bus“: Kauno oro uostas – Panevėžys – Bauskė (Latvija) – Ryga (Latvija).


VILNIAUS AUTOBUSŲ STOTIS – VILNIAUS ORO UOSTAS.

Panevezys vilniaus oro uostas
Papildomi miestai: Klaipėda, Panevėžys, Akmenė, Joniškis, Jurbarkas, Kelmė, Kuršėnai, Mažeikiai. Privatus pervežimas (transferas) iki 4 asm. Keleiviu pervežimas iš Vilniaus į bet kurį Lietuvos miestą ar oro uostą. Bilietus galite nusipirkti autobusų. Keleivių pervežimai po visą Lietuvą, svečių pasitikimas oro uoste, pervežimai po Vilniaus miestą. Iki oro uosto tiesiogiai iš Klaipėdos ir Vilniaus veža ir specialūs autobusai. Iš Kauno autobusų stoties autobusai į Panevėžį važiuoja pro.


Vilniaus oro uostas - Vilniaus centras (Taksi), € 18, -, -, -, -, -, -. Lietuvos oro uostai, VĮ (Lietuvos Oro Uostai) 120864074.

Panevezys vilniaus oro uostas
Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai. Tokiu atveju siūlome rinktis šiuos oro uostų ekspresus:. Jis ribojasi su Rokiškio, Kupiškio, Pasvalio, Panevėžio rajonais, o šiaurėje – su Latvijos. Medicinos banko Panevėžio Basanavičiaus klientų aptarnavimo poskyris. Vilnius – Oro uostas, 21€, 59€, 31€, 39€.


Panevėžys (per Šiaulius, Palangą) - Šventoji 10:52 (laikas, kai bus Oro uoste).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...