2016 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

Spalvinimas suaugusiems atsispausdinti

Spalvinimas suaugusiems atsispausdinti Spalvinimas lavina spalvų suvokimą, rankos judesius, nuotaikų kaitas ir fantaziją. Pasirinkite norimas temas ir atsispausdinkite paveiksliukus. Meno terapija suaugusiems, tai knygos atveriančios kelią į kūrybą.

Spalvinimas suaugusiems atsispausdinti
Išlaisvinkite savo kūrybinę dvasią spalvindami įspūdingus versmus. Skelbiame spalvinimo suaugusiems konkurso nugalėtoją! Galėsite pasirinkti piešinį ir atsispausdinti arba spalvinti kompiuteriu, naudodami. Puiki terapija suaugusiems: spalvinimas! Keli interneto puslapiai iš kurių galima atsispausdinti piešinius: Formos.


Vis labiau populiarėja meno terapijos knygos suaugusiems, jau sukaupiau. Gražiausi spalvinimo paveiksliukai vaikams. Bembis, Barbė, mašinos, vėžliukai nindzės, mikė pukuotukas ir. Pasaulyje plinta nauja mada – spalvinimo knygos suaugusiems. Lietuvoje leidėjai jau irgi atranda šią nišą, o pirmieji, sugalvoję pasiūlyti tokius. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Didžiausias knygų išpardavimas. Spalvinimo džiaugsmas, naujas paveikslas namuose ir – konkursas!

Spalvinimas suaugusiems atsispausdinti
ZOOMBOOK paruošė paveikslėlį, kurį galėsi atsispausdinti ir nuspalvinti.


Jei jau išbandei spalvinti pagal skaičius, nieko sudėtingo nebus ir čia. Tau reikia paprašyti suaugusiųjų pagalbos, norint išsispausdinti labirintų užduotis! Išbandyk iš karto, tik nepamiršk atsispausdinti užduotį. Naudodamiesi mūsų svetainę, galite spausdinti nemokamai dažymas puslapių vaikams, taip pat atsisiųsti nuotraukas dažymas. Nuspalvink piešinėlius su teptuku. Knygynuose jau galima rasti spalvinimo knygučių suaugusiems. Pavyzdžiui, mandalų spalvinimas – iš patirties sakau, puikiai nuramina minčių.


Visame pasaulyje nusirito spalvinimo terapijos suaugusiems banga. Dovanų kuponą gausite vos per kelias valandas – galėsite jį atsispausdinti, įdėti į voką ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...