2016 m. gruodžio 20 d., antradienis

Parduodu bezdzionele kaune

Parduodu bezdzionele kaune Parduodu karaliskojo pitono jaunikli MOJAVE (patele)100e. Bezdzionele - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Fur real beždžionėlė, Kaunas, 40 Lt.

Parduodu bezdzionele kaune
Parodoms ir namams :) parduoda veislynas Magiškas herojus. Beždžionė kūdikiai ir Šimpanzė kūdikiai. Apmokyti Kapucinų beždžionės palankiomis kainomis. Lietuvoje galiojančius įstatymus nuspręsta konfiskuoti.
Parduodu bezdzionele kaune
Kaina sutartinė, skambinkite 864649319 susitarsime.


Vieni iš neįprastų gyvūnų, kuriuos parduoda zoologijos sodas, yra guanakas ir apykaklėtasis pekaris. DELFI - Kauno zoologijos sodas privačioms savininkų kolekcijoms ir gyventojams parduoda dalį gimusių jauniklių. Galbūt Kauno zoologijos lankytojai greitai galės pamatyti šimpanzes ar Kinijos beždžionėles. Atraskite egzotiką mieste, apsilankykite Kauno mieste įsikūrusiame Lietuvos zoologijos sode! Mano kolekcija, bet mielai parduodu, nes tik vieta uzima smile. Didžiulis meškerių, ričių, masalų, aprangos.


Ir apskritai, visiems norintiems laikyti namie beždžionę patarčiau. Kauno zoosode ir i ji atejes jureivis pasiule mazyte bezdzionele.

Parduodu bezdzionele kaune
Pakabukas vilko iltis Kaunas - parduoda, keičia (1); Daikto Pakabukas vilko iltis nuotrauka. Daiktas Mažas tašiukas su Paul Frank beždžionėle. Atsiimkite užsakytas prekes mūsų parduotuvėse NEMOKAMAI. Loginiai, edukaciniai, radio bangomis valdomi, stalo ir kt.


Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Modernus centrinis sandėlis, užimantis 10 000 m. Turiu tokią savo išrastą ir patentuotą sistemą, kur ant koto kabinama beždžionėlė leidžia tempti valą apie 60-70 cm, beveik nejaučiant pasipriešinimo. Sveiki, aš parduodu Lps Destiny Cat.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...