2016 m. gruodžio 20 d., antradienis

Salotos su vistiena ir ryziais

Salotos su vistiena ir ryziais Ryžių ir vištienos mišrainė Šis patiekalas ideali išeitis, jei yra likę keptos vištos. Arba nusipirkus keptų vištos šlaunelių iš parduotuvės paruošti greitą vakarienę. Ingredientai: 200 g virtų ryžių 200 g virtos vištienos 200 g konservuotų žalių žirnelių 2 kietai virti kiaušiniai 100 g virtų morkų 200 g majonezo Gaminimas:.

Salotos su vistiena ir ryziais
Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Pomidorliukus perpjaukite į 4 dalis.


Puikus likusios nesuvalgytos keptos vištienos panaudojimo būdas.

Salotos su vistiena ir ryziais
Data 2009 kovo 17, autorius Beata Nicholson. Visi mėgsta keptą vištą, tad jei atsitiko toks stebuklas, kad liko. Supjaustyti kubeliais agurką bei konservuotus ananasus. Ryžius išvirti (su kario prieskoniais ir druska), atvėsinti ir nusausinti. Ir vėl pas mane šaldytuve vyko akcija ištuštinkime šaldytuvą - pabaikime, kas nesuvalgyta :) Iš tai, ko turėjau šaldytuve sumąsčiau štai tokias.


Salotos su ananasais, vištiena ir grybais. Ryžių mišrainės su vištiena ir pievagrybiais receptas mišrainė, ryžiai. Mišrainę sudedame į porcijinius indelius salotoms ir papuošiame. Darau baltas salotas,pikantiskas ir salotas su pievagrybiais,krabais,kiausiniu ir keptom.

Salotos su vistiena ir ryziais
Kubeliais supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame svieste. Patinka ruošti salotas su rūkyta vištiena, valgius iš avienos, kurie itin. Sumaišykite keptą svogūną su virtais ryžiais, pagardinkite druska, pipirais ir. Išvirkite ryžius, nedideliais gabalėliais supjaustykite rūkytą vištieną.


Greitai gaminamas ir skanus vištienos ir ryžių patiekalo receptas. Nestambiais gabaliukais supjaustykit vištieną. Salotoms: 1 stiklinė virtų ryžių, 200 g rūkytos vištienos,1 stiklinė konservuotų kukurūzų, agurko minkštimo, 2 virti kiaušiniai, petražolių ir krapų. Vištiena su kukurūzais ir laukiniais ryžiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...