2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Sukneliu nuoma alytuje baltoji dama

Sukneliu nuoma alytuje baltoji dama Siūlome platų vestuvinių, pamergių, svočių, kokteilinių ir proginių suknelių, aksesuarų ir kt. Vestuvinių, proginių suknelių, vyriškų kostiumų nuoma ir pardavimas. Proginių drabužių nuoma Alytuje, įmonių paieška Info.

Sukneliu nuoma alytuje baltoji dama
Suknelių nuoma Alytuje, įmonių paieška Info. Va cia tai tikrai pirma syki suknele vilkta ir kaina padori. Man panasiai buvo su Alytuje esanciu salonu Balta dama, taciau kitoms ten labai patiko. Diora salonas užsiima vestuvinių suknelių, nuoma ir pardavimais Vilniaus, Kauno ir Alytaus regionuose.


Sukneliu nuoma alytuje baltoji dama
Taip pat teikia pamergių, proginių kokteilių suknelių bei. Dabar nėra kam nuomotis suknelių ar kostiumų“, – teigia Ramunė. Stilinga dama – naujas vardas proginių ir vakarinių suknelių nuomos ir pardavimo rinkoje. Stilius, kokybė ir prieinama kaina - tai, ką siūlome savo klientams. Ir man šita informacija apie Alytaus vestuvinių suknelių nuomos. Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!


Vestuvių ataskaitos27 spalio 2011Iš kurio salono jūsų suknelė? Parduotuves įsikūrusios Kaune, Vilniuje, Šiauliuose ir Alytuje. Operos ir baleto teatro drabužių nuoma.

Sukneliu nuoma alytuje baltoji dama
Vestuvinės suknelės + nuometo nuomos kaina - 550 Lt, pardavimo kaina - 180 euru. Nauja jaunatviska vestuvine suknele, puosta dirbtiniais perlais ir swarovskiukais, tinka. Kito Alytaus nuomos salono darbuotoja, panorusi likti visiškai.


Drabužių nuoma visoje Lietuvoje, įmonių paiešką atitiko 144 rezultatai. Spalvotų vestuvinių suknelių tendencijos. LT-62114, ALYTUS Lietuva; +370 (612) 50757; El. BALTOJI DAMA, jaunavedžių salonas logo, logotipas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...