2017 m. sausio 7 d., šeštadienis

Parduodu mamos ir dukros sukneles

Parduodu mamos ir dukros sukneles Parduodu krikštynų suknele mamai ir dukrai. Užsakinėju vienodas sukneles mamai ir dukrai. Proginės, vakarinės midi ilgio suknelės moterims (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Mamos ir dukters vienodos sukneles. Raudona mamos ir dukros sukneles - Raudonos dailios vienodos sukneles mamai ir dukrytei. Dainininkė Monika Šedžiuvienė parduoda itin gražią suknelę. Ja moteris buvo pasipuošusi per savo draugės Liepos Mondeikaitės vestuves.

Parduodu mamos ir dukros sukneles
Didžiausias pasirinkimas vestuviniu sukneliu, suknelės išleistuvėms, krikštynoms ir įvairioms progoms. Suknelės galima įsigyti parduotuvėje arba siūti pagal.


Uzsakineju naujas progines sukneles is uzsienio. Isnuomoju ir parduodu Vestuvines sukneles. Modelis Deimantė Andriuškaitė parduoda suknelę ir aukštakulnius: kainos. Mamos kopija: Jennifer Lopez asmenukė su dukra stebina. Gairės: suknelė, agnė jagelavičiūtė, sidabrinė gervė. Milijonierių dukra Sofio Gelašvili parodė drastiškus šukuosenos pokyčius. Dėvėtos per krikštynas kelias valandas, būklė ideali. Mamos suknelė yra neilga, todėl tinkama moteriai iki 168cm.


O gal issaugokit ja dukrai atminciai o ne parduokit. Lina Anušauskienė, politiko Arvydo Anušausko žmona, socialiniame tinkle paskelbė parduodanti savo vestuvinę suknelę. Dizainerio Liutauro Salasevičiaus suknelę konkurse laimėjusi. Dukra pasimetė, pasakė, kad yra iš Kauno, Vilniuje, kur yra salonas. Nustebinta ir nusivylusi Gerda po pokalbio su asistente netruko paskambinti mamai. Mano mamyte buvo raudona suknele ir raudona skrybelaite, tetis su raudonu kaklaraisciu, MB mama melyna suknele ir melyna skrybelaite. Daugiausia gamina riešines, be to neria sukneles krikštynoms, mezga megztinius. Darbelius parduoda turguje, mugėse, demonstruoja parodose ir ekspozicijose.


Mamos patirtį perima dukra, kuri mezga ir gamina papuošalus. Savo darbus šilališkė arba parduoda, arba dovanoja. Pačią pirmąją suknelę nerti pradėjo dukra, tačiau pabaigiau aš. TV mamoms skirtoj laidoj buvo parodytas reportažas apie nedidelį madų šou, kai ant podiumo lipo mamos ir dukros tarpusavy. Nertos ir megztos moteriskosvaikiškos suknelės. Saulė, oras ir vanduo Coco Chanel dėka atsirado ne tik maža juoda suknelė, bet ir mada būti.


Ir savo gražius moteriškus organus parduoda kaip inkstą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...