2017 m. balandžio 15 d., šeštadienis

Bohemieciai repertuaras 2016

Bohemieciai repertuaras 2016 Kaip tikri „bohemiečių“ šeimos nariai, šiandien jau tvirtai žengiantys operos scenose, jie grįžta ir į. Kolektyvui, neturinčiam jokio valstybinio finansavimo turėti tokį repertuarą ir išgyventi dešimt metų – didelis iššūkis, bet mes.

Bohemieciai repertuaras 2016
Organizatorius: Vilniaus miesto opera, VšĮ; Trukmė: 3 val. Oskaro“ laureatė – Asmik Grigorian. Jubiliejinį sezoną „bohemiečiai“ žymi nesibaigiančiomis staigmenomis ir uoliu darbu. Vos pasibaigus „Toskos“ maratonui ir.
Bohemieciai repertuaras 2016
Debiusi opera „Pelėjas ir Melisanda“ – išskirtinis „bohemiečių“ darbas. Vilniuje niekada neatliktas kūrinys, daugelyje pasaulio teatrų besipuikuoja.


Mat abu dainuoja visa repertuara Diuseldorfo Reino operoje, tai sugebejo taip viska. Pradėdamas jubiliejinį, dešimtąjį, „bohemiečių“ sezoną spalio 5, 7, 8. Bohemiečiai“ gavo profesionalaus teatro statusą ir tapo „Vilnius City Opera“. Tokio žanro kūrinys nėra įprastas bohemiečių repertuare, tačiau naujų iššūkių. Renginiai Lietuvoje: vakarėliai, pramogos, koncertai, festivaliai, parodos, spektakliai, kinas, nemokami renginiai. Katalogas: naktiniai klubai, kavinės-barai. Arijos iš „bohemiečių“ operų skambės.

Bohemieciai repertuaras 2016
PREMJERA Libreto autorė Ramutė Skučaitė.


Muzikos vadovas ir dirigentas Julius Geniušas Dirigentas Modetas Barkauskas Režisierius Kęstutis S. Spaudos konferencijoje taip pat dalyvavo ir bohemiečių veiklos. Per penkis metus įgyvendinta tikrai labai daug svajonių – “bohemiečių” repertuare šiandien net septynios operos. Su “bohemiečiais” jis atliks Gremino vaidmenį Piotro Čaikovskio operoje. Gremino arija yra labai graži arija, ir mano repertuare - vos ne viena iš gražiausių. Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pristato 2016-ųjų „Muzikinį rugpjūtį pajūryje“. Intensyviai ruošiantis šventei, kuri vyks.


Ją pristatys „Užburtosios fleitos“ pilną versiją Lietuvoje vieninteliai pastatę bohemiečiai. Užburtoji fleita“ – viena iš dešimties dažniausiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...