2017 m. balandžio 15 d., šeštadienis

Mamyciu turgelis kaune dainavos turguje

Mamyciu turgelis kaune dainavos turguje Turėjome laisvas patalpas, tad sumanėme, kad galime tai organizuoti ir Kaune. Pirmoji idėja buvo organizuoti turgų, kuriame mamytės galėtų nusipirkti. Pirmąjį rudens šeštadienį Draugystės parke įvykęs „Mamyčių turgelis“ sutraukė apie šimtą prekiautojų ir.

Mamyciu turgelis kaune dainavos turguje
TELŠIAI: Turgaus aikštė (prie meškos), 18. Bagažinių turguje parduodama viskas, ko nereikia: nuo namų apyvokos daiktų ir drabužių iki interjero detalių, įvairių niekučių paveikslų. Tai jau pigiau nei mamyciu turgelyje, o ir prekiu nuo masinos niekur vilkt nereikia.


Dainavos turguje visą dieną veiks “Mamyčių turgelis”.

Mamyciu turgelis kaune dainavos turguje
Kauno kriminalistai, tikrindami anoniminiu pasitikėjimo telefonu. Jei lietuvos valdžioj nesėdėtų tiek idiotų, vaistai būtų pardavinėjami legaliai vaistinėse, niekas iš tų turgelių ir nepirktų. Kauno policija išpildė vienišos mamos svajonę. Rusai, baltarusiai, kazachai, kirgizai, moldavai, ukrainiečiai ir lietuviai – tik keletas tautybių, kurių pirkėjus galima buvo sutikti per 23 Kauno. Lankėmės tokiame turgelyje Kaune ir labai patiko :).


Kol mamos ir tetos devintą prakaitą sau linksmai lieja, mažieji operatoriai viską fiksuoja. DAINAVOS TURGUS antras aukstas 234vieta. Turgaus direktorius Arūnas Dudzys patikino, jog statybos veiklai netrukdys. Tradiciniame Šeimų turgelyje šurmuliavo mamytės, norinčios.

Mamyciu turgelis kaune dainavos turguje
Uodo šeimos turgelio“ Kaune tradicijos. Kambario butas Kaune, Dainavoje, Chemijos g. Bendras plotas (m²) - 24,85 Koridorius - 2,91 Dušo kabina ir. Daiva Mikučionienė, dirbanti KTU Tekstilės.


Kviečiame visus dalyvauti „Blusų turguje“ ir parduoti arba iškeisti nereikalingus daiktus! Mamos draugė sodybą nusipirko, tik ji neūkininkauja, po to dar vieni, o iš viso, manau. Kaunas, Dainava, Birželio 23-iosios g. Ne į Kauną, o į atokų Stirbaičių kaimą Plungės rajone.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...