2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Geriausi 2014 metu filmai

Geriausi 2014 metu filmai Atrinko 10 geriausių 2014 metais sukurtų filmų, kuriuos tikrai verta pamatyti. Paprasta tiesa: kiekvienais metais. Neabejojame, kad geram filmui tikrai rasi porą valandėlių! TOP 10 geriausių 2014-jų metų filmų! Kiekvienas portalo narys dalijasi savo geriausių 2014 m. Marijus Kulvietis ir Robert Carlyle Edinburge. Tačiau 2014-aisiais kaip niekada anksčiau pasiūlys aukšto lygio.

Geriausi 2014 metu filmai
Kino pasaulyje taip jau yra, kad metų pradžioje žiūrovams dažniausiai pasiūlomi pelai.


Lietuvos kino žiūrovų įsimins kaip „Lošėjo“ metai. Tačiau ir be šio režisieriaus Igno Jonyno trilerio šiemet buvo gausu. Geriausi 2014 metų filmai: ekspertų rekomendacijos. Keletas sąraše esančių filmų jau buvo pristatyti praėjusių metų kino. Raktažodžiai2018antrininkas filmasbirdmanfilmai 2014geriausi. Artėjant Naujųjų metų sutikimo fejerverkams, norisi pakelti šampano taurę ir už kiną. Naujausi, geriausi siaubo filmai nemokamai, komedijos, animacija, populiariausi serialai, filmukai.


Didysis filmų TOPAS: 2014-ųjų žiūrimiausieji.

Geriausi 2014 metu filmai
Filmą rinko ir tarptautinė kino kritikų žiuri, dirbusi festivalyje. NAUJA EUROPA - NAUJI VARDAI FESTIVALIŲ FAVORITAI DOKUMENTINIAI FILMAI - SPALVOTAS GYVENIMAS VIASAT KOMEDIJOS NEPRIKLAUSOMAS. Rekomendacijos: 7 geriausi filmai-antidepresantai. Dar kartą, iš naujo“ („Begin Again“), 2014 m. Didžiosios Britanijos naujienų agentūra BBC, šiemet, kaip ir kasmet, rinko geriausių 2014 metų kino filmų dešimtuką. Gal kiek pavėluotai, bet vis tiek nusprendžiau apibendrinti praėjusių metų filmų peržiūras, kurių iš viso buvo 188!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...