2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Plesyti dzinsai pasidaryk pats

Plesyti dzinsai pasidaryk pats DIY Jak vyrobit roztrhané džíny (KRASNA.CZ) FULL HD - Duration: 8:42. Sveikos buckis Gal kuri žinote, kaip galima gražiai susiplėšyti džinsus? Na tarkim kaip šitose nuotraukose.

Plesyti dzinsai pasidaryk pats
Albino nusprendžiau su jumis pasidalinti nuostabia idėja, kaip galima atnaujinti savo džinsus! Mėgsti drabužius tobulinti pati? Kad plėšyti džinsai jau keletas metų "ant bangos" ir net vyresnio. Pasidaryk pats: 991, ļæ½inuļæ½iļæ½ forume.


Džinsai su actekiškais ornamentais – gražus ir gana populiarus dalykėlis. Tokie džinsai kuo puikiausiai tinka bet kokios figūros moteriai ar merginai. Svarbiausia – suprasti, prie kokių rūbų jie. Ant podiumų karaliavo džinsiniai marškiniai, liemenės, švarkai, suknelės bei šortai. Tačiau daugiausiai aplodismentų susilaukė plėšyti džinsai. Mada »» DŽINSAI - jų istorija prasidėjo nuo žydų emigranto iš Bavarijos Levio Strausso San Franciske (Kalifornijos valstijoje, JAV) įkurtos kelnių siuvimo įmonės. Diskusijos apie rankdarbius, patarimai, kur ieškoti priemonių rankdarbiams, patirties dalinimasis apie kūrybos ypatumus.


Pardavinėti rankdarbius NEGALIMA. Aptempti ar nusmukę, bet svarbiausia – suplyšę.

Plesyti dzinsai pasidaryk pats
Kadangi tokie džinsai ir taip. Prie visų šio sezono neo-grunge stiliaus tendencijų reikia pritaikyti ir šukuoseną, kuri efektingai užbaigtų stilingą derinį. Nors praėjusiu sezonu plėšyti džinsai buvo madingi, šiais metais mados ekspertai prognozuoja, jog jie pasitrauks iš. Kaip žinia lengviausias kelias ne visuomet yra pats tinkamiausias, tad. Plėšyti džinsai tinka kiekvienam figūros tipui, svarbiausia, jeigu.


Margaretta, aš pati nelabai mėgstu spalvotus džinsus, bet ant kitų man. Laimingas ne tas, kuris toks kam nors atrodo, o tas, kuris pats toks jaučiasi. Juodi, plėšyti džinsai kuria klasikos, elegancijos bet tuo pačiu ir. Pavasarį drąsiai tokius džinsus bus galima plėšyti ir rodyti po truputį įdegančias kojas. Toms, kurioms patinka kliošiniai džinsai - pasisekė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...