2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Iphone deklas su baterija

Iphone deklas su baterija Jūsų įprastos baterijos talpa yra 1440mAh, Šiame dėkle-baterijoje - NET 2200! Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Perkant už 20€ ir daugiau, pristatymas - NEMOKAMAS!

Iphone deklas su baterija
XTORM išorinė baterija, odinis atverčiamas dėklas, apsaugos ekraną, bei korpusą nuo nusidevėjimo. Mophie Space Pack 16GB dėklas-baterija. Jawbone“ UP2 aktyvumo apyrankė - juoda. Originalus odinis Apple case dėklas - saddle brown.


Iphone deklas su baterija
Greitas (1-3 darbo dienos) ir nemokamas pristatymas užsakymams nuo 20 €. HAMA Case Booklet Case size XL juodas - Telefonų dėklai. Dėkle yra 2200 mAh baterija, kuri bet kuriuo metu gali įkrauti Jūsų telefoną. Paspauskite nuotrauką, kad ją padidintumėte. Buvau uzsisakius, bet man netiko modelis. Samsung nešiojama baterija 5200 mAh. Nešiojama baterija ZenPower 10050 mAh.


Automobiliai, telefonai, darbas, butai, namai, nuoma, pažintys. Dėklai, galiniai dangteliai ir įmovos.

Iphone deklas su baterija
Pastebėjęs, kad įkraunamas įrenginys įkaito, pirmiausia išimk jį iš dėklo. Kompanija "Novothink" išleido "Solar Surge" dėklus skirtus "iPhonė" ir "iPod touch". Li Ion baterija, kuri pasikrauna iš. Nuo šiol pas mus galima įsigyti DryCASE dėklų ir ausinių telefonams bei.


Galaxy S6“: 2550 mAh neišimama baterija su bevielio krovimo galimybe. Apple aksesuarai yra originalūs, Topocentras. Aišku, yra sukurta daugybė vandeniui atsparių dėklų ir net vandenį. UK parsigabenti ORIGINALŲ (su čekiu) BookBook dėklą? Taigi Crafted Cover dėklai jau ir Perso. Su 5000 mAh talpos baterija galima iki 2.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...