2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Vaiko ugis pagal tevus

Vaiko ugis pagal tevus Tada ivedziau savo mazos ugi ir svori ir tevu ugius tai man parode kad 18turejau buti 160. Kokio ūgio vaikas yra laikomas žemo ūgio? Kuri procentilė brėžia normos ir žemaūgystės ribą?

Vaiko ugis pagal tevus
Tačiau tiesa ir tai, jog pagal jokį būdą neįmanoma apskaičiuoti 100 proc. Gana tiksliai būsimas vaiko ūgis nustatomas pagal kairės plaštakos rentgeno nuotrauką, kuria remiantis galima apskaičiuoti vaiko kaulų dydį. Atskirai pateikiame mergaičių ir berniukų lenteles. Iki 2 metų vaiko ūgis matuojamas gulimoje padėtyje, o nuo 2 metų.


Vaiko ugis pagal tevus
Kol kūdikis iki metų, jį sveria ir matuoja ūgį dažnai - pirmą pusmetį kas. Tai koks ugis vaiko ,nes kiek zinau 6 metai tai 122mazdaug buna. Vaiko svorio ir ūgio matavimo lentelė. Tai va mano tevus taip pat visi terorizuodavo - ir mane irgi. Visais laikais žmonės sekė ir matavo vaikų ūgį. Tada jau svarbus ir vaisiaus svoris, nes pagal jį gydytojas sprendžia. Jeigu manote, kad vaiko ūgis yra žemiau apatinės normos ribos pagal amžių ir lytį. Baigiame aimanuoti ir pasiskaičiuojame savo svorį pagal 3 populiariausias formules.


Vaiko ugis pagal tevus
Jei vaiko ūgis yra mažesnis už žemiausias amžiaus normos ribas. Kai vaikas ūgiu atsilieka nuo bendraamžių, tai tampa tragedija ir. Patyręs gydytojas sutrikimą gali diagnozuoti jau pagal tai, kaip vaikas įeina į. Mažylio ūgis paprastai siekia 48-56 cm. Neseniai gimusio vaiko pilvukas apvalus, jo centre yra bambutė su virkštelės liekana. Vaikų sveikatos patikrinimų kalendorius, parengtas pagal LR sveikatos ministro įsakymą. Kada eiti pas gydytoją ir ką patikrinti?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...