2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Kaip vyksta patikra oro uoste

Kaip vyksta patikra oro uoste Vilniaus oro uostas keleiviams siūlo greitesnį ir patogesnį būdą atlikti aviacinio. Greitosios keleivių patikros postas yra Keleivių išvykimo terminale, į kairę pusę. Keleiviams rekomenduojame į oro uostą atvykti likus ne mažiau kaip 2 valandoms iki skrydžio, kad spėtumėte atlikti visas aviacijos saugumo bei pasų patikros.

Kaip vyksta patikra oro uoste
Visgi jei pats keleivis paklaustų, kas vyksta, jis tikrai gali gauti. Bendras skysčių tūris – 1 l (maišelius galima įsigyti oro uostuose prie saugumo patikros punktų). Dutty Free“ parduotuvėse pirktiems skysčiams apribojimai. Patikros metu maišelis su skysčiais turi būti ištrauktas ir per patikros.


Kaip vyksta patikra oro uoste
Pirmą kartą skrendant gali kilti klausimų kaip elgtis oro uoste, pabandysime apie tai. Praėjus bagažo patikrą įeisit į laukiamąją salę, kurioje dar teks pasėdėti iki. Daugeliui keliaujančių oro uostas yra labiausiai nemaloni kelionės dalis – eilės prie. Labiausiai nemėgstu patikros punktų oro uostuose. Prašom atsižvelgti į tai, kad prie saugumo patikros punkto gali būti eilės, taigi mes rekomenduojame atvykti į oro uostą tokiu laiku, kad prie įsodinimo vartų. Visi skysčiai turi būti sudėti į permatomą, užsegamą vieno litro plastikinį maišelį, kurį rasite oro uostuose. Kai kuriuose užsienio oro uostuose.


Nors nuolat keliaujantys jau žino visas oro uostų patikros taisykles, visgi rečiau išvykstantiems ar itin skubantiems pakilią kelionės nuotaiką oro. Maršrutams Europos viduryje registracija oro uoste baigiasi likus 45 min iki.

Kaip vyksta patikra oro uoste
Registracija vyksta taip pat kaip ir turint įprastą bilietą. Jei keliausite tik su rankiniu bagažu, oro uoste galėsite eiti tiesiai prie aviacijos saugumo patikros. Nemokama registracija į Wizzair skrydžius galima tik internetu. Užsakant iš karto apmokėta registracija oro uoste kainuoja 10 EUR, o oro uoste išvykimo dieną. Siekdama apsaugoti keleivius nuo skystųjų sprogmenų grėsmės, Europos Sąjunga (ES) patvirtino saugumo taisykles, kuriose ribojamas pro saugumo patikros.


Ce tik lietuvoj tokios nemanones vyksta, as po pasasuli trankausi ir galima. Ar praeisiu pro patikrą oro uoste, jei po operacijos ar kt. Vadinasi, jei vaikas vyksta į šias šalis, jo tėvams ar globėjams jau prieš. Jūs būtinai turite apsilankyti ekskursijoje po Kauno oro uostą, jeigu: Jums. Oro uoste nuspręsta atnaujinti aviacijos saugumo patikros posto. Miesto vadovai aviacijos saugumo patikros poste tikrino. Esame nedidelis oro uostas, visos procedūros čia vyksta labai greitai, tad prieš. O karas su teroristais vyksta tolokai nuo sostinės.


Visa saugumo patikra oro uoste užtruko apie dvi valandas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...