2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Mokomieji zaidimai vaikams internete

Mokomieji zaidimai vaikams internete Mokomieji žaidimai, skirti disleksijos sutrikimą turintiems vaikams, jaunuoliams. Integruotas modelis, skirtas užsienyje gyvenantiems bei iš užsienio atvykusių lietuvių ir kitų šalių vaikų lituanistiniam ugdymui bei su jais dirbančių pedagogų ir. Smagus, mokomasis žaidimas, skirtas 5-9 metų amžiaus vaikams.

Mokomieji zaidimai vaikams internete
Edukacinių žaidimų žaisti vaikams mūsų svetainėje. Pabandyti žaisti įdomų vaikų edukacinių žaidimų internete. Vaikiški žaidimai, žaidimai vaikams online - nemokami flash žaidimai vaikams internete.


Paketą sudaro 7 atminties lavinimo žaidimai, skirti 4 – 7 m.

Mokomieji zaidimai vaikams internete
Surasti visus objektus“ (korekcinė užduotis) – Ugdo. Mokomųjų ir reklaminių žaidimų kūrimas. Mielai žaisdami kompiuterinius žaidimus, vaikai tarsi savaime lavins įvairius kalbos gebėjimus. Lengvi ir paprasti vaikų žaidimai, patinkantys ir mamai. Lietuviškos mokomosios kompiuterinės programėlės vaikams. Nemokamas Flash SWF žaidimas internete. Išmėginkite savo sugebėjimus ir pagerinkite rekordą. Aprašymas: „Šis mokomasis žaidimas su interaktyviomis raidžių lentelėmis ir linksmomis.


Vaikų mokomieji žaidimai internete nemokamai.

Mokomieji zaidimai vaikams internete
FREPY žaidimų planeta kviečia vaikus pakeliauti ir linksmai pažaisti. Pasirodė nauja, nemokama edukacinė priemonė (žaidimas) internete „Misija: Pinigai”. Mokomoji svetainė, kurioje galima atlikti rašybos, kalbos kultūros testus:. Bandysiu rinkti i si grojarasti mokomuosius filmukus vaikams. PRESCHOOL - mokomieji žaidimai vaikams.


Puiki svetainė ikimokyklinukams. Joje gausu smagių mokomųjų žaidimų. Abu žaidimai yra nemokami ir laisvai prieinami internetu – reikia tik. Naudingos nuorodos vaikams (Pasakos, žaidimai online). Taigi ten buvo mokomieji žaidimai vaikams, švietimo žaidimai, mergaičių ir berniukų švietimo žaidimus. Flash žaidimas Kalėdų sezonas Katanija į St internete. Jame rasite žetonų įvairovė, kuri yra suskirstyti į. Vaikų žaidimai yra skirtos lengviausiai paveikiama ir labiausiai energingas auditorijai. Delfinų mylėtojamas ir mylėtojoms – reakcijos ir taiklumo žaidmas vaikams ir ne vaikams.


Na, o smagiai pažaidę, gal norėsite nuspalvintį žavių delfinų porelę?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...