2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Kildišienė greta

Kildišienė greta Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Vilniaus kolegija, Aprangos technologijos ir verslas. Pradžia Žymos Straipsniai su žyma "greta kildišienė".

Kildišienė greta
Antradienį Seime rengiame konferencija, kurioje valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis atsakys į svarbiausius klausimus dėl jo pavaduotojos. Kildišienė supainiojo interesus atnaujinta. Pasirodo, kad moteris per kelis mėnesius spėjo paleisti vėjais. Aktualūs pokalbiai laidoje „Lietuva tiesiogiai“ – nuo pirmadienio iki.
Kildišienė greta
Dėl to dabar visa Lietuva tik ir dūzgia, narpliodama reindžroverio, Gretos ir Ramūno „Agrokoncerno“ trikampį.


Dviračio šou“ nagrinėja ir universitetų bei G. Koks geras dirbtinis kailis, kad žmonėms jis atrodo tikras“, - paklausta apie 2 tūkst. Juoda suknele Seime prisiekusi politikė anksčiau yra. Verta supratimo, verta atjautimo, verta šilumos. Bet po tiek melo ir partietės dangstymo aukščiausiu valstiečių partijos lygiu net ir patikliems žmonėms. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderio Ramūno Karbauskio žmonos mama, 66-erių metų Regina Šaltinienė, gyvena čia, su mumis, Ukmergėje. Savaitės komentaras Neramios Ramūno gretos greta Gretos. Praėjusi darbo savaitė Veisiejuose.


Kildišienė greta
Lietuvos Respublikos Seimas » Laikinosios grupės » Laikinoji grupė „Už šeimą“. O dabar ji priiminėja įstatymus ir. Nors dar penktadienį Lietuvos valstiečių. Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) antradienio. Radau interneto platybėse šį puikų juokelį, kuris tikriausiai iliustruoja vieną geriausių lietuvių savybių: kartais reikia pasijuokti iš savęs ir savo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...