2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Sunkvezimiu stovejimo aiksteles vilniuje

Sunkvezimiu stovejimo aiksteles vilniuje Kūrėjai – PTV Group – pasistengė, kad sunkvežimių vairuotojai. Automobilių stovėjimo, saugojimo aikštelės Vilniuje, įmonių paieška Info. Sunkvežimių , mikroautobusų nuoma, krovinių pervežimai.

Sunkvezimiu stovejimo aiksteles vilniuje
Vilniaus mieste ir rajone policijos priverstinai sulaikytos transporto priemonės saugomos: 1. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Dėl transporto priemonių atsiėmimo kreiptis. AR TRANSPORT&LOGISTICS, UAB - Vilkikų stovėjimo aikštelė, Įmonės informacija.
Sunkvezimiu stovejimo aiksteles vilniuje
Registrų centras (V. Kudirkos g.18, Vilnius).


Veiklos sritys: automatizavimas, automatika; automobilių parkavimas; inžineriniai tinklai ir. Lengvųjų automobilių ir sunkvežimių parkavimas. Užsakome stovėjimo aikšteles Vilniaus, Palangos ir Rygos oro uoste. Su šia aplikacija bus galima ne tik surasti artimiausią stovėjimo aikštelę, bet ir ją įvertinti, kad kolegos, ieškantys stovėjimo aikštelės, galėtų. Krovininiai automobiliai, sunkvežimiai, vilkikai, autobusai. Parkavimas, automobiliu saugojimo aikstele, parkingas, mokamas parkingas, automobiliu aiksteles, Vilnius, Parodu g. Saugoma automobilių stovėjimo aikštelė. Vilniuje , Liepkalnio rajone ,prie prekybos centro maxima išnuomojamos.

Sunkvezimiu stovejimo aiksteles vilniuje
SAUGOMA AUTOMOBILIŲ STOVĖJIMO AIKŠTELĖ.


UAB "Stonava" – tai įmonė, teikianti profesionalias automobilių stovėjimo bei saugojimo paslaugas Vilniuje. BIURO PATALPŲ IR AIKŠTELĖS NUOMA: (Liepkalnio g. 176, Vilniuje). Administracinių patalpų, biurų nuoma: Visų patalpų plotas 300 m2, nuomojamas visas. Kad Europą slegia įvairios problemos, mato visi. Nereikia būti profesoriumi, kad suprastum Graikijos ir kitų valstybių problemas. DKV Euro Service siūlo saugomų sunkvežimių stovėjimo aikštelių apžvalgą ir galimybę.


Visos saugomos stovėjimo aikštelės atitinka šiuos saugos kriterijus:. Naujasis sunkiasvorių automobilių aptarnavimo centras nesunkiai valdomas išmaniųjų sistemų pagalba. Mes užsiimame lengvųjų automobilių ir sunkvežimių parkavimu, mažmenine automobilių degalų prekyba, automobilių plovimu ir valymu. Lietuvos magistralinis kelias nuo Vilniaus iki Lietuvos-Baltarusijos. Dabar yra įrengta stovėjimo aikštelė ir faktiškai ten įrengta. Požeminė automobilių stovėjimo aikštelė po Gedimino prospektu, Ž. Komentarai apie Maskvos centre veiks sunkvežimių stovėjimo aikštelė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...