2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Nike kepure su snapeliu

Nike kepure su snapeliu Rinkis kepurę iš plataus asortimento, kurį sudaro tokie garsūs gamintojai kaip Adidas, Nike, Puma ir dar daugelis kitų! Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių.

Nike kepure su snapeliu
Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Turi reguliuojamą dirželį reikiamam dydžiui nustatyti. Rekomenduojama skalbti rankomis. Gamintojas: Nike; Tinkami: Vyrams; Dydis: Reguliuojamas; Medžiaga:.


Nike kepure su snapeliu
Robin Ruth kepuraitė su snapeliu "Lietuva" - Dovanos vyrams. Parduodu Nike baltą(l.gerame stovyje)kepurę. Tiktų berniukui, turinčiam 44-47 cm galvos apimtį. Ryški kepurės spalva trauks aplinkinių. Nike kepurė su snapeliu - Devėta, bet labai gerai atrodanti kepurė. Nike, Adidas, Puma, Reebook – sporto prekės atitinka aukštus kokybės reikalavimus, išsiskiria. Skrybėlės, Snapback kepurės internetu - Topai. BC LIETUVOS RYTAS simbolika, su snapeliu, priekyje prisiuvinėta austa emblema.


Jūs būtinai rasite tinkamą moteriškos kepurės modelį mūsų elektroninėje parduotuvėje.

Nike kepure su snapeliu
Pagamintos iš kokybiškų, orui pralaidžių medžiagų. Klasikinė teniso kepurė su snapeliu ir siuvinėtu NIKE logotipu. Nugaroje užsegama lipnia juostele. Ideali žaidimams kortuose, bet tinkama. Nike Featherlight Tennis kepurė sugeria prakaitą ir išstumia jį į paviršių, todėl per. Prekių paieška pagal raktažodį kepures el.


Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir užsakymą. Nike Performance Air Versitile krepšinio bateliai (Royal) 80. Stripe šilta žieminė kepurė vyriška (Tamsiai pilka).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...