2017 m. balandžio 14 d., penktadienis

Kristina kruopienytė

Kristina kruopienytė Her distinctive urban fashion statement pushes KK toward an internationally. Kristina Kruopienytė (KK) – one of the most prominent Lithuanian fashion designers. Dizainerės Kristinos Kruopienytės kumštinės pirštinės.

Kristina kruopienytė
Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Paieškos (kristina kruopienyte) rezultatai.
Kristina kruopienytė
Dirbanti su individualiais užsakymais: vestuvinės sukenlės, vyriškais bei moteriškais drabužiais, natūralios odos aksesuarais, papuošalais.


Mielieji „Mados akademijos“ studentai, su pasididžiavimu Jums pristatome naują „Įvadas į pasaulį“. Mados dizainerę Kristiną Kruopienytę pirmą kartą pamačiau 2011-ųjų Mados infekcijoje. Tiesa, stovinčią prie fotografų sienelės o ne. Pamąsčius, kodėl dizainerei Kristinai Kruopienytei taip sekasi, suprantu, disciplina ir mylimas darbas ir priveda prie tokios. Mūsų studija pradeda bendradarbiavimą su puikiais kūrėjais. Kad seilę varvinu spoksodama į Kristinos Kruopienytės delnines, tai ir sakyti nereikia, tačiau dabar akį patraukė fantastiški aulinukai! Individuali kūrybinė veikla, darbas vyrų mados namuose "Cantas", drabužių.


Pavadinimas: Kai darbas yra hobi arba nedingstanti šypsena.

Kristina kruopienytė
Vyrams ir moterims skirta kolekcija atspindi XX a. Vaizdo siužetai » Reportažai (Mados infekcija 2015) » Kristina. Aušra Urbanavičiūtė ir Diana Kuzmick. Drabužių dizainerės Kristinos Kruopienytės kolekcija. Baltische Mode en Design in Nederland.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...