2017 m. balandžio 14 d., penktadienis

Megztos suknelės su schemomis

Megztos suknelės su schemomis Kiek konkrečiai siūlų reikia, labai sunku atsakyti, bet jų visada reikia daugiau nei mezgant, pagal schemą rašoma, kad reikia 80 g. Suknios, suknelės, suknytės 38 TEMA50 žin. Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis50 žin.

Megztos suknelės su schemomis
Suknelės - megztos ir nertos Nr. Margos skaros Rankų darbo, megztos virbalais iš k. Mano megztos baltos skaros Rankų darbo, megztos.
Megztos suknelės su schemomis
O čia suknelė, pagal kurią mezgiau. Vaikiškų megztų drabužių modeliai - Страница 32.


Moteriškų megztų drabužių modeliai - Страница 26. Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. Iš manęs mezgėja menka, bet jei turėčiau schemą ir ją suprasčiau tikrai. Megztos ir vašeliu nertos kepurės, jų papuošimai, moteriški, vyriški ir vaikiški modėliai su nuosekliais. Keletas idėjų suknelių gamybai (su schemomis). Jolanta Masalienė, Lina Markovienė, Deimantinė Ašara Deimantinė Ašara and 108 others like this.


Norėdami žiūrėti daugiau iš Rankų darbo.

Megztos suknelės su schemomis
Galiu nunerti įvairiausius modelius, pagal nuotrauką, paveikslėlį ar pieštą unikalų modelį. BIBLIOTEKA-idėjos vaikams, BIBLIOTEKA-mezgimo schemos. Pranešimą parašė Liudvika ties. Va as tokia esu mezgusi serveteline pagal sita schema:. Mano pvz megzta suknele 3 men mergaitei ir nebuvo labai kliosine (banguota). Labai įdomius kepurytės Yurgita, gal tavo megztos Žvengiu imetu jums nuoroda siu kepuriu su schema gal.


Ateina šaltasis sezonas ir jos išsineria iš lengvučių suknelių. Koks modelis laimėtų suknelių kategorijoje šitą vardą? Mėlynoji tunika su kaklu megzta ir fotografuota Jurgos Motiejūnenės, siūlai - Alpaca 6309, Regia. Mezgimas, nėrimas, mezgimo raštai, mezgimo schemos, mezgimo modeliai, mezgimo žurnalai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...