2017 m. balandžio 15 d., šeštadienis

Maišinis audinys

Maišinis audinys Audinio gaminimui įprastai naudojami tokie. Sack fiber (or cloth) is rather strong, firm and rough woven fabric. It is usually made from the skin of the jute plant, sisal fibres or linen.

Maišinis audinys
UAB Ramchos siūlo maišinį audinį – tai šiurkštus ir tvirtas drobinio pynimo audinys iš storų verpalų, dar kitaip vadinamas drobė. Tvirtas, kietas ir šiurkštus drobinio pynimo audinys iš storų verpalų. Didžiulis įvairiausių audinių pasirinkimas. Rinkitės, kurkite, siūkite kartu su TavoSapnas.


Maišinis audinys
Apdailos medžiagos, cementas, durys, elektros įrengimai, grindų dangos, langai, mediena, plytos ir blokeliai, santechnika, stogų dangos, tvoros ir kt. Esame tiesioginiai tiekėjai iš INDIA ! Integruotų lietuvių kalbos ir raštijos išteklių informacinė sistema maišinis audinys. Ieškom natūralus maišinis lino audinys. Audiniai yra natūralaus pluošto – medvilnė, maišinis audeklas (burlapas), linas, vilna, oda, parašiutinis šilkas. Audinys tinka namų tekstilei, rankdarbiams. Rinkinį sudaro: Siuvinėjimo siūlai Palmira180, audinys su fonu Aida 14 ct , maišinis audinys, medinės detalės, rėmelis. Džiutas floristinis, džiuto tinklelis, džiutas,juta, jutos tinklelis,maišinys audinys. Dar vienas nesudėtingas siuvinys – kempinė iš maišinio audinio.


Maišinis audinys
Natūralius audinius, pavyzdžiui, maišinį audeklą bei sizalį, derinkite su šilku bei šenilu. Maišinio audeklo panaudojimo interjere idėjos. Brezentą atsparų vandeniui, kuris atspindi šviesą, poliesterio impregnuotą audinį, maišinį audinį iš storų verpalų, paprastus ir pašiltintus maskuojančius. Draugai: Funny Pictures Turizmas Nemokama. Kaip suprantu, ten paimamas audinys ir ant to audinio tankiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...