2017 m. balandžio 14 d., penktadienis

Minijos kino teatras gargzdai repertuaras

Minijos kino teatras gargzdai repertuaras Vaizdas ir garsas - puiku, aplinka - puiku, repertuaras - puiku :) New Hero. Skaitytojams pageidaujant, dalinamės naujausiu kino teatro „Minija" repertuaru. Primename, kad bilietus į kino seansus g. Kainos į 3D kino filmų seansus: 4€ - suaugusiesiems, 3€ - vaikams iki 12. Karinis, veiksmo, nuotykių trileris „Nenugalimieji: narsos įstatymas“. Kartu su 7 Žemaitijos rajonuose 35 000 egz. GARGŽDŲ KULTŪROS CENTRAS - MINIJA, GARGŽDŲ KULTŪROS CENTRO kino teatras, Įmonės informacija.

Minijos kino teatras gargzdai repertuaras
Repertuaro neapleis „Minijos“ administratorius Jonas Mikutis.


Minijos“ lankytojams taip pat jau ne kartą teko patirti, jog bilietų į norimą filmą galima gauti ne visada. Be abejo, daug kas priklauso nuo repertuaro, kas kino teatre. Teigiama, kad Gargždų kino teatro salė šiandien yra pati. Kviečiame išreikšti savo nuomonę apie tai, kokie filmai turėtų būti įtraukti į kino teatro "Minija" repertuarą. Apklausa baigta ir atsakymai daugiau. Romuva”, tai ne tik tradicinė kino teatro erdvė.


Lietuvoje veikiantys kino teatrai bei kino salės:. Didelė konkurencija priverčia jų savininkus formuoti savo veidą ir specifinį repertuarą.

Minijos kino teatras gargzdai repertuaras
Jau šią savaitę duris atvers Gargždų kino teatras „Minija“. Minija“ skelbia trijų artėjančių savaičių repertuarą. Gargždų kultūros centro kino teatras “Minija” Edukacinis koncertas “Muzika po pamokų” audiovizualinio meno festivalyje “Spektras” Dalyvauja orkestras. Klaipėdos rajono savivaldybės taryba, vadovaudamasi Lietuvos. Gargždų miesto garbės piliečio ir rajonui nusipelniusių žmonių.


Teatras Klaipėdoje, įmonių paieška Turizmas. ERŠĖLIAFAM" 2016,Programa VILINIUS, kino teatras „Pasaka", Šv. GARGŽDAI, kino teatras „Minija", Kvietinių g. Bendrovei priklausantį kino teatrą „Žemaitija“ taip pat turėtų pakeisti prekybos centras. Neatsitiktinai parinktas ir repertuaras – lietuviškai įgarsintos visame pasaulyje populiarios animacinės komedijos „Šrekas 2“ ir. Minijos gatvėje - interjero ir inžinerijos centras.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...