2017 m. balandžio 14 d., penktadienis

Parduodami naudoti baldai klaipedoje

Parduodami naudoti baldai klaipedoje Naudoti, bet gerai išlaikyti, gražūs ir patogūs baldai. Parduotuvė yra Klaipėdoje, bet pristatome ir į kitus miestus. Nemokami parduodamų baldų, interjero prekių skelbimai.

Parduodami naudoti baldai klaipedoje
Nauji ir naudoti baldai visoje Lietuvoje. Naudoti baldai klaipeda - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti?


Svetainės minkštų baldų komplektų skelbimai, pasiūlymai, kainos.

Parduodami naudoti baldai klaipedoje
Vokiškas natūralios odos svetainės komplektas Sardinien" 3+2. Odinis svetainės baldų komplektas 3+1 ir pufas. Skiltyje Baldai talpinami skelbimai apie parduodamus baldus bei baldų komplektus. Taip pat parduodami pavieniai stalai, lovos, sofos, kėdės, spintos ir spintelės, foteliai, lentynos. Baldų skelbimai Šilutėje ir Šilutės rajone. Minkštus kampus, komplektus, sofas-lovas, miegamojo, virtuvės, prieškambario, svetainės ir kitus baldus galite įsigyti iš karto vietoje, nereikia laukti. Baldininkai pagamina nestandartinius korpusinius baldus: virtuvės, vaiko.


Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Parduodami naudoti baldai klaipedoje
Baldai, buitinė technika, indai, patalynė, televizorius, internetas. Baldai Kitas, Sukate galvą kur rasti tikrai kokybiškų ir stilingų baldų? Pas mus visada rasite baldų namams, ofisams ir sodyboms. Vokietijos komisuose, nupirktų indų šviestuvų. Parduodami šie baldai: Komplektas Lokys: sofa lova ir 2 foteliai. Pjaustome Klaipėdoje pagal kliento norimus išmatavimus.


Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, greitas pristatymas!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...