2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Uzkreciamos ligos

Uzkreciamos ligos Informacija apie ligas: Afrikinė tripanosomozė arba miego liga , AIDS, Akantamebiazė , Amebiazė, Anisakiazė, Ankilostomiazė , Artimųjų Rytų respiracinio. Infekcinės ligos, užkrečiamosios ligos – ligos, kuriomis užsikrečiama tiesiogiai nuo kitų organizmų (sergančių arba ligos nešiotojų), kartais – nuo užkrėstų daiktų. Gali būti bakterinės, virusinės, grybelinės ir žmogaus parazitų (pirmuonių bei kirmėlių) sukeltos ligos.

Uzkreciamos ligos
Sužinokite kaip gydytis ir kaip pasveikti! O priešingai vėžiui, gripas yra užkrečiama liga, bet nėra mirtina ar net ypatingai pavojinga. Nors kai kurios ligos gali būti užkrečiamos ir.


Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.

Uzkreciamos ligos
Mūsų gyventojai privalo žinoti, kodėl ir kaip reikia elgtis, kad patys galėtų pasirūpinti savo sveikata. Asmens higienos įgūdžiai dažniausiai. Tymais susirgo 53 metų moteris, gyvenanti Šiauliuose. Virusai, bakterijos ir užkrečiamos ligos. Vaikų ligos: Vėjaraupiai, 223, Paskutinė žinutė. Privati klinika, teikianti antro lygio medicinos paslaugas: gydytojų konsultacijas, laboratorinius tyrimus, diagnostines procedūras.


Lytiškai plintančių ligų simptomai ir gydymas. Paprastai užkrečiama šlapimo sistema arba genitalijos. Kam pavojingiausia užkrečiama listeriozė?

Uzkreciamos ligos
Kviečiame į seminarą „Žarnyno užkrečiamos ligos ir jų prevencija“ ugdymo įstaigoms ir visuomenei. Saugantis užsikrėsti sunkiomis ligomis – geltonuoju drugiu, hepatitu A ir hepatitu B, vidurių šiltine bei kitomis, plintančiomis per maistą ir vandenį, geriausia. Anglakalbėse šalyse jis dar kartais vadinamas „vokiečių tymais“ – dėl to, kad XIX a. Mokymo priemonė parengta pagal naująją mokymo programą, skirtą slaugytojų specialybės studentams. Užkrečiamųjų ligų sukėlėjai įsiskverbia į žmogaus. Skyriuje "Vaikų užkrečiamos ligos" išsamiai.


Tvirtinu Pavojingų ir ypač pavojingų užkrečiamųjų ligų, dėl kurių ligoniai, asmenys, įtariami, kad serga pavojingomis. Galvijų virusinė liga – žvynelinė (Lumpy skin disease (angl.) paplitusi Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose. Tačiau pastaraisiais metais šios ligos. Onichomikozės - parazitinių grybelių sukeltos nagų ligos. Kadangi visos grybelių sukeltos ligos yra užkrečiamos, šios ligos labai sparčiai plinta ir vargina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...