2017 m. gegužės 14 d., sekmadienis

Palinkejimai vestuviu metiniu proga

Palinkejimai vestuviu metiniu proga Metų vestuvių metinės: ką dovanoti sukakties proga jubiliejaus dovanos? Sveikinimai vestuvių jubiliejui. Trumpi vestuviniai tostai gražūs žodžiai.

Palinkejimai vestuviu metiniu proga
Gražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia proga. Gražiausi sveikinimai ir palinkėjimai vestuvių sukakties proga - sidabrinės, auksinės vestuvės ir kitos vestuvių sukaktys. Gražūs, kokybiški, ilgi ar trumpi vestuviniai sveikinimai padės nustebinti ir tinkamai pasveikinti su Vestuvėmis. Auksinių metų - vestuvių proga.
Palinkejimai vestuviu metiniu proga
As savo vyrui 1-neriu metu sukaktuviu proga padovanojau:.


Popierinių vestuvių metinių proga reikia dovanoti gražias knygas. Staigmena vestuviu metiniu proga! Vestuvinis sveikinimas Egidijai ir Mantui Adulčikams. Gyvenant darganos užeina Ir jas pakelt drauge reikės, Juk meilė panaši į dainą, O dainą ne bet kas sudės. Sidabrinės vestuvės — dvidešimt penkerių bendro gyvenimo metinių sukaktis, auksinėmis vestuvėmis. Vestuvių proga linkiu kuo didesnio abipusio sutarimo. Graži dovana tokių vestuvių proga gali būti laikrodis. Atsižvelgiant į vestuvių metinių pavadinimą, jaunavedžiams siūloma dovanoti.


O sutuoktuvių proga linkim abiems Jums laimės didelės. Gal būt tam darė įtaką ne tik konkrečios vestuvių metinių pavadinime naudojamos medžiagos, ar jų savybės, bet ir tai progai skirtų dovanų tradicijos. Lai meilė – kelrode žvaigžde sužibus - Jums vieną kelią kuo ryškiau nušvies. Raktažodžiai: eiliuota, meniškai, vestuvės, vestuviniai. Tradicinė pirmųjų vestuvių metinių dovana: popierius. Taip simboliškai pabrėžiamas popieriaus stiprumas, atsirandantis iš atskirų popieriaus.


Jasaičio antrųjų vestuvių metinių proga O. Pikul-Jasaitienė viešai pasidalino jausminga žinute. Aš tai sugalvočiau kažką romantiško:-) Pagaminčiau skanią lengvą vakarienę, nupirkčiau skanaus vyno ar šampano, gražių kvepiančių žvakių. Dalyvio įvertinimas: arijana, sveikinimai vestuvių metinių proga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...