2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

Lipduku klijavimas kaunas

Lipduku klijavimas kaunas Ilgakiemyje žuvies perdirbimo įmonėje reikalingi pagalbinis darbininkas. Reikalingi darbuotojai klijuoti lipdukus ant supakuotos lašišos produkcijos. Kaune reikalingas etikečių klijuotojas.

Lipduku klijavimas kaunas
Lipdukų klijavimas ant tekstilės gaminių. Lipduku klijavimas Kaune, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Sportinių automobilių apklijavimas ir paruošimas renginiams.
Lipduku klijavimas kaunas
Automobilių ir auto detalių apklijavimas apsaugine plėvele.


Darbas, darbas Kaune, darbo skelbimai Kaune. LEZ (laisvoji ekonominė zona);- darbo. Darbo skelbimai Lietuvoje ir uzsienyje. Pagrindinės UAB „Printela“ veiklos sritys - lipdukų gamyba, lipnių etikečių. Ploteriuotų ir spausdintų lipdukų gamyba. Spausdiname lipdukus skirtus klijuoti ant vokų ir siuntinių.


Popierinių lipdukų ploteriavimas skaičiuojamas nuo 1,16 EUR už A3. Siūlome lipnios plėvelės pjaustymo (ploteriavimo) ir klijavimo paslaugas.

Lipduku klijavimas kaunas
Etikečių ir lipdukų klijavimas ant įvairių farmacinių formų preparatų pirminės ir antrinės (išorinės) pakuotės. Farmacinių produktų perpakavimas ir netinkamų. Mūsų teikiamos paslaugos pasižymi ne tik lipdukų klijavimu, bet ir jų gamyba bei. Itella logistics Lietuva Vilnius, Kaunas.


Mes teikiame visų lipnių plėvelių klijavimo ir nuklijavimo paslaugas ant stiklo (stiklinių pertvarų, durų, langų, vitrinų ir t.t) ir kitų paviršių. Gaminame įvairių formų lipdukus, tinkančius klijuoti vidaus ir lauko sąlygomis. Užsisakykite lipdukus su reklamine informacija, savo firmos logotipu, spalvotais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...