2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

Vyriskas paltas su kapisonu

Vyriskas paltas su kapisonu Labai puikus be defektu vyriskas paltas. State Of Art firmos vyriškas tamsiai mėlynas paltas. Perkant už 80 € ir daugiau, pirkinius Baltijos šalyse ir Suomijoje pristatysime nemokamai. Prisijunkite prie AndMore programos ir gaukite premijas už kiekvieną. Vyriškas paltas su gobtuvu "Mter55" Vyriškas. Stilingas vyriškas paltas Mter 34 Stilingas.


Vyriskas paltas su uztrauktuku 500.

Vyriskas paltas su kapisonu
Rudeninis vyriškas paltas; Susagstomas sagomis ir užtrauktuku. Dydžių lentelė Dydis Ilgis(A) Plotis per pažastis (B) Apačios plotis (C) Rankovės ilgis nuo kaklo. Atraskite naujausias mados tendencijas Paltai ir striukės su „Bershka“. ANONSAS - Striukių, paltų ir švarkų išpardavimas. Vokietijos gamintojų kokybiški paltai ir striukės.


Jūsų šiluma tiek mieste, tiek bet kurioje kelionėje. Marmot“ vyriška pūkinė striukė su kapišonu. Vyriškos striukės ir paltai būna labai skirtingų storių. Tamsiai mėlyna, "CATBALOU" labai šilta vyriška, pūkinė striukė su kapišonu.

Vyriskas paltas su kapisonu
No fear firmos striukė, be kapišono, su ausinėmis, galima klausyti. Vyriški paltai, vyriški puspalčiai, stilingi paltai, paltai, paltai internetu, šiltas paltas, šilti paltai, paltas, vyriškas paltas internetu, puspalčiai, stilingi puspalčiai. PALTAS APVALIA APYKAKLE SU UŽTRAUKTUKU. Firminis, naujas vyriškas paltas beveik nenešiotas, nes per ilgos rankovės.


Pora kartu devetas šiltas vilnuonis žieminis paltas su kapišonu (kailiukas atsisega). Tačiau laikui bėgant, paltas tapo dar ir vienu iš mūsų socialinės elgsenos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...