2017 m. birželio 12 d., pirmadienis

Ovuliacija ir pastojimas

Ovuliacija ir pastojimas Ovuliacijos dieną šansai pastoti yra didžiaus. Kiaušinėlis apvaisinimui tinkamas 12-24 valandas. Jeigu ovuliacija įvyko ryte, santykiai tos.

Ovuliacija ir pastojimas
Kad padidintumėte pastojimo tikimybę, įvykus ovuliacijai svarbu pasimylėti daugiau nei vieną kartą. Geriausia užsiimti seksu viena – dvi dienos. Didžiausia tikimybė pastoti turint lytinių santykių per keturias dienas – dvi dienas. Jei norite pastoti, šansus padidinsite, jeigu likus porai dienų iki ovuliacijos mylėkitės kasdien: kai tikslas yra pastoti, tokia sąvoka kaip „per daug sekso“.


Ovuliacija ir pastojimas
Jau turbūt žinai, kad moteris gali pastoti tik tam tikromis dienomis. Del vaisingu dienu - artejant ovuliacijai, sansai pastoti dideja. Kiek dienu pries ir po ovuliacijos laikomos vaisingomis? Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija50 žin. Norinčioms pastoti poroms siūloma stebėti ovuliaciją. Jei Jūs žinote, kada vyks ovuliacija, tikimybė pastoti yra labai didelė. Manoma, kad moteris gali pastoti tik vieną dieną per mėnesį – ovuliacijos metu (maždaug ciklo viduryje, apie 14-ąją dieną).


Tikriausiai niekada nebuvo tokios „planuotų pastojimų“ bangos, kaip kad dabar. Nusprendžiau matuoti kūno temperatūrą rytais, kad nustatyčiau ovuliaciją.

Ovuliacija ir pastojimas
Bendrieji patarimai siekiant pastoti; 2 NŠP taisyklių siekiant pastoti ypatumai. Kalendoriuje pažymėjusi sekančių mėnesinių dieną, nesunkiai apskaičiuosite numatomą ovuliacijos datą. Galima pastoti ir prieš kelias dienas iki ovuliacijos, nes spermatozoidai moters lytiniuose takuose yra. Moteris gali pastoti per 1 parą – tiek laiko subrendusi kiaušialąstė būna. Straipsnyje rasite mitus apie pastojimą. Mylėjimasis per ovuliaciją, dažni lytiniai santykiai, keturiolikta diena po mėnesinių dar negarantuoja pastojimo.


Jeigu nekantraujate pastoti, nepakenktų keletą dienų prieš ovuliaciją nuo. Kaip pastoti: 15 būtinų žinoti faktų. Kad greičau pastotumėte, svarbu gerai išmanyti ovuliaciją, savo mėnesinių ciklą, vaisingumą lemiančius. Jei puikiai išmanote ciklą, žinote, kada vyks ovuliacija, tikimybė pastoti labai. Dėl fiziologinių pokyčių normalaus menstruacinio ciklo metu didžiausia tikimybė pastoti yra likus 6 dienoms iki ovuliacijos, o ypač 2 dienoms iki ovuliacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...