2017 m. birželio 12 d., pirmadienis

Parduodu afrikinius samus

Parduodu afrikinius samus Parduodu akvariumines žuvytes: Ciklidai Delfinai (Cyrtocara moorii) 2vnt. Pseudotropheus socolofi albino 2vnt. Parduodame šviežius bei rūkytus afrikinius šamus.

Parduodu afrikinius samus
Auginame šias žuvis Vilniaus rajone, maitiname tik aukštos kokybės "Skretting" kompanijos. Parduodu kokybiska Kontaktiniu Lesiu Skalavimo Skysti pigiau. Atsiveziau is Anglijos lesiams skyscio naudoti asmeniskai, nes LT brangus labai, bet atsiveziau. Utenos rajone, Ruklių kaime, šamus auginantis A. Tuomet aptiko afrikinius šamus ir jais susidomėjo, nors buvo nemažai. Afrikinius šamus galima bačkose ir mėgėjiškai pasiauginti.


Merkys afrikietiškus šamus apgyvendino lietuviškame ūkyje nuotraukos. UAS ir pradėjo auginti afrikinius šamus. Dabartiniu metu parduodame vaivorykštinius upėtakius tvenkinių. Sveikai auginame ir parduodame afrikinius šamus, žąsieną, triušieną. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys. Gal kas ka nors zinote apie samu (catfich) auginima fermose.


Na jei kam idomu galiu parasyti kelis faktus apie afrikinius samus, kuriuos.

Parduodu afrikinius samus
URS sistemos yra kontroliuojamos, todėl jose galima auginti vertingas žuvų rūšis: europinius šamus, afrikinius šamus, eršketus, upėtakius, starkius ir kt. Jei apie afrikinius šamus, tai juos augina uždarose recirkuliacinėse sistemose ir čia jie kaip ir ne itin reiklūs ale reik vistiek žinot niuansus. Europoje akvakultūros įmonių, auginančių afrikinius šamus. Jos pajėgumai – daugiau kaip 250 tonų žuvies per metus. Kadangi šios sistemos yra kontroliuojamos, tai jose galima auginti vertingas žuvis: europinius šamus, afrikinius šamus, eršketus, upėtakius, starkius ir kt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...